torstai 12. heinäkuuta 2012

Äitiysloma!

Niinpä. Tänään on vaimon äitiysloman ensimmäinen päivä. Johan se ehtikin rehkiä kolme päivää töissä kesälomansa jälkeen. :)

Mammaloman kunniaksi käytiin tutustumiskäynnillä TAYSissa. Oli muuten melkoisen turha reissu. Kuultiin pitkälti juurikin niitä samoja asioita, mitä oltiin jo perhevalmennuksissa käyty läpi. Synnytyssalissa ei päästy käymään (eikä edes samassa kerroksessa), mutta jotain sentään jäi käteen: tiedänpähän nyt, mille ovelle pitää autolla kaahata sitten kuin H-hetki saapuu. Niin ja saihan siellä sentään suklaatäytekeksejä. Ja vaimo sai purkkaa. (Kuulemma sen takia kannatti jo mennä.) Eli ei se nyt ehkä sittenkään ihan NIIN turha reissu ollut. Tavattiin meidän vanha kaverikin, jota ei oltu nähty vuosiin. On nyt menossa sitten naimisiin ja LA heillä on 16.10. eli tasan kaksi kuukautta meidän jälkeen. Ympäri käydään, yhteen tullaan. :)

En muistanut räpsiä kuvia tuolta TAYS-käynniltä, mutta kerrataanpa vähän muita viimeaikaisia tapahtumia kuvien avulla.

masu mallia 35+0. kyllä se vaan kasvaa.

Ja näin se Teelusikka kieriskeli viime perjantain helteessä. :)
(Kylläpä muuten oudosti kaventui toi video nettiin siirtämällä. Mutta kyllä tuosta vähän selvää saa.)

tiistaina oli harsopyykin vuoro. nyt Telsu saa puhtaita harsoja kuolattavaksi.
kirppareilta löytyy silloin tällöin todellisia helmiä...
...kuten tämä haalari, jonka rinnassa vaimo näki aluksi lukevan "humper". ois aika härski lastenhaalari. :D
 
Noista kuvista taisikin välittyä kaikkein tärkein. Seuraavaksi jäämme odottelemaan ensi maanantain neuvolaa sekä ensi perjantaina alkavaa isin kesälomaa. Mutta sitä ennen luonnollisestikin silmäys iPhoneen. Aurinkoista viikonloppua. :)

iPhone:

Siis joko taas tosiaan viikko on mennyt?!? :-o Huh huh, kuinka aika juoksee. Mutta niin, kohtu on siis korkealla. Vissiinkin. Tähän on aika vaikea keksiä yhtään mitään nasevaa sanottavaa. :D

3 kommenttia:

 1. Video :) olen yrittänyt samaan, muttaa lakkaa samantien kun yritän moista rallia saada nauhalle. Tunne on varasti sama, sen verran väkkyrää täälläkin pyöritään. Terkkuja vaan vaimolle taas ihanasta massusta! Harsoja pesty ja värjäilty täälläkin, maanantaina myös neuvola ja tutustuminen sairaalaan kahden viikon kuluttua. Äitiysloma RULES!

  VastaaPoista
 2. Hahhaa siellä se teidän pieni kellitsee ja nauttii maha-ajastaan telmien. Ei siellä Tayssin synnytys-saleissa oikeasti ole mitään jännää joten elkäät huoliko. Varmana tulee yksi sali tutuksi myöhemmin. :D

  Olipa muuten mielenkiintoista kuulla tuo 35 viikon keuhkokapasiteetti juttu. Mietinkin että en varmana ole kuvitellut vaan hengittämisen vaikeutta. Meni viikko (tai ehkä pidempäänkin?) synnytyksen jälkeen että osasi vetää ilmaa normaalisti sisään. Sitä vaan tuli ja tuli.. Kun raskaana ollessa ei tullut.

  VastaaPoista
 3. Mekin kävimme eilen tutustumassa synnäriin, eikä pahemmin uutta tietoa tullut. Suurin anti olikin juuri se, että nyt tiedämme täsmälleen minne mennä, kun synnytys aikanaan alkaa. Meitä kierrätettiin kyllä ympäri ämpäri osastolla ja saimme kurkata ikkunasta vastasyntyneiden valvonta osastolle. Varsinainen esitys synnytysosastoon liittyen oli tyhjässä synnytyssalissa, jonne oli tuotu koko lössille tuolit. Sen jälkeen oli toisen kätilön pitämä esitys lapsivuodeajasta osastolla toisessa huoneessa. Meille ei mitään tarjottu,joten olkaa iloisia kekseistä ja purkasta. ;-)

  T: Hyperlady

  VastaaPoista

Ethän lisää kommentteihin kirjoittajan tai hänen perheensä yksityisyyttä loukkaavia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita tai osoitteita. Kiitos.