perjantai 27. heinäkuuta 2012

Lomalla on kiire!

Heipä hei taas, edellisestä postauksesta on vierähtänyt syntisen pitkä aika, mutta miksi? Yksinkertaisesti siitä syystä, että allekirjoittaneella on ollut kiire, eikä niitä lyhykäisiä vapaita hetkiä ole halunnut viettää kone sylissä.

Viime perjantaina pääsin vihdoinkin lomille vaimon seuraksi. Tai no jaa, heti aamusta käänsin nokan kohti Vaasaa, jossa valmensin junioreita ultimaten SM-kisoissa koko viikonlopun. Samalla kävin myös kiertämässä muutaman vähän kauempana olevan frisbeegolfradan. Meidän junnut pääsi muuten SM-finaaliin, joka pelataan syyskuussa. Saas nähdä, pääsenkö silloin koutsaamaan, vai onko jotain muuta tekemistä. :)

Etelä-Pohjanmaata nähtynä Kurikan näkötornista

Vaimo voi paksusti. Mitään merkkejä siitä, että synnytys olisi lähestymässä, ei ole. Teelusikka mönkii joka päivä ahkerasti ja hieman näyttäisi siltä, että masussa ollaan kyllä laskeuduttu lähtötelineisiin, mutta siinäpä se. Kuulemma kävelylenkeillä tulee välillä yksittäisiä supistuksia, mutta that's it. Onneksi.

"Onneksi" siis siitä syystä, että tänään isimies menee taas. Tällä kertaa vuorossa on oman joukkueen turnaus Porissa, joka kestää sunnuntaihin asti. Samalla tämä reissu on vähän niinkuin "viimeinen irtiotto". Ensi viikosta alkaen rauhoitutaan odottelemaan sitä hetkeä, kun Teelusikka haluaa saapua meille. Eli pieni toive sinne masuun: Ota vielä viikonloppu rauhallisesti, mutta heti maanantaina voit alkaa ryömiä kohti maailmaa. :)

Tänne ei siis kuulu oikeastaan mitään. Siksipä ei ole paljoa kirjoiteltukaan. Allekirjoittanut heittelee frisbeetä minkä ehtii, koska siinä touhussa aika kuluu mukavasti. :) Mutta on sitä muutakin saatu tehtyä.

- Alavaraston häkkikomero siivottiin tulevan putkiremontin tieltä
- MINÄ pesin matot! (Yleensä vaimo on hoitanut homman, mutta nyt on maha tiellä. :D )
- Pakkaseen ollaan tehty ruokaa ja vierasvaraa
- Sairaalakassi on vihdoinkin aika lailla pakattu
- ym. ym.

Eli taas kerran voidaan todeta, että kaikki alkaa olla valmiina. Ensi viikolla on neuvola ja sitten Telsu sais jo tulla! (Saatoinkin jo sanoa sen tuossa aikaisemmin.) :)

frisbeegolfia, frisbeegolfia, frisbeegolfia

matotkin piti pestä, että Telsu pääsee sitten pulauttelemaan ja kakkimaan puhtaalle alustalle
masu kasvaa, tänään 37+1
iPhone:

 Ei ole muita lapsia, mutta onneksi vauvan isovanhemmat asuu lähellä. 2 viikkoa! (Ja meidän Telsu ei muuten todellakaan paina 3100 grammaa...)

PS. Jättimäiset onnittelut potrasta pojasta H ja A! Varsinkin A:lle iso respect. Onnea onnea onnea! :)

8 kommenttia:

 1. Paljon kiitoksia! On se vaan ihmeellistä! Olen onnellinen puolestasi, kun tiedän mitä kaikkea pääset pian kokemaan. Vaimolle terkkuja ja hyviä vointeja.

  Ps. frisbeegolf, frisbeegolf, frisbeegolf! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos terkuista. Jäämme kovasti odottelemaan teidän yhteistä blogianne ja sitä salaperäistä vauvalehtijuttua... ;)

   Poista
  2. Kiitoksia! Aika on hurahtanut vauvan kanssa siivillä, ja nyt vasta muistin/kerkesin blogeja lueskelemaan. :D

   Mutta pikkuisen kanssa vietetty aika on kyllä niin huippua, sen tekin pääsette kohta kokemaan! :)

   Mukavaa loppuodotusta teille!

   Poista
  3. No eipä ole ihme, että aika oman ihanuuden kanssa lentää. Täälläkin sitä aikaa jo kovasti odotellaan. :)

   Poista
 2. Hey fbgolffari! Etkö ole nyt SM kisoissa vai häh mitä mikset? Vai olenko kenties hypänny tjonkun tai muutaman lauseen yli jossa olisit maininnut asiasta?

  Hienoa odotusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollu SM-kisoissa, kun ei ihan taidot riitä niihin kahinoihin (Tai noh, omalla perustasolla pelaaminen ois varmaan riittänyt jonnekin sijalle 40, mikä nyt ois tietysti ihan ok). Tärkein syy oli kuitenkin se, että samalle viikonlopulle osui tärkeä ultimateturnaus, jossa olin pelaamassa. Ultimate on itselle ainakin vielä se ykkkösharrastus. :)

   Poista

Ethän lisää kommentteihin kirjoittajan tai hänen perheensä yksityisyyttä loukkaavia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita tai osoitteita. Kiitos.