tiistai 31. heinäkuuta 2012

Neuvola vol. ???

Taas käytiin neuvolassa. Oiskohan ollut 11. kerta...Nää reissut alkaa meneen jo todellisella rutiinilla. Vessan ja vaa'an kautta hoitajan luokse vaihtamaan vähän kuulumisia ja tutkimuskohteeksi. Lyödään nyt taas sitten tuloksia pöytään.

RV: 37+5 (viimeksi 35+4)
Hb: 124 (ei mitattu)
Pissa: Puhdas (puhdas)
Verenpaine: 112/70 (111/80)
Painon nousu/vko: +373g (+300g)
Sf-mitta: 31cm (31cm)
Syke: 140 (+)
Liikkeet: ++ (++)
Tarjonta: RT

Eli mitäpä tästä nyt sanoisi. Mennään juuri niinkuin pitääkin, mitään spesiaalia ei ole ilmassa. Paitsi että fundus-mitassa pudottiin jo melkein alakäyrälle. Mutta otapa näistä taas selvää. Taas oli meinaan uusi naama mittaamassa, kun meidän vakihoitsu on kesälomilla. :D Ensi viikolla katsellaan taas uudestaan.

Edellisistä postauksista poiketen taidetaan ehkä sittenkin synnytellä TAYS:ssa. Katsokaas, minä en tarvinnut kuin yhden järkiperustelun TAYS:n puolesta todetakseni "OK. Mennään sitten sinne." Järkiperustelu oli hyvin yksinkertainen: vaimo haluaa olla kotona mahdollisimman pitkään ennen lähtöä sairaalaan. Ja siinä vaiheessa voi olla mukavampi ajaa 10 minuuttia kuin 1 tunti ja 10 minuuttia. Mutta katsellaan nyt vielä mihin kelkka kääntyy.

Tänään mennään allekirjoittaneen siskontytön 4-vuotissynttäreille. Terhakka pikku neiti saa lahjaksi selvästikin jonkin kirjan...


Nyt taidan mennä vaimon viereen päiväunille. Viime yö meni hänellä kuulemma vähän pipariksi, kun oli vähän joitakin supistuksia. Hmm. Ensi yönä voisivat jo sitten vaikka ne ihan kunnon supparitkin alkaa...masu ja mamma mammimassa
 iPhone:

Itse asiassa juuri nyt auton bensavalo taitaa palaa. Pitää varmaan käydä tankilla... :D
 

1 kommentti:

  1. HIH, mekin muistettiin eilen katsastaa auto - olisikin ollut noloa mennä synnyttämään ja poliisin pysäyttäessä olisi jäänyt auto ja kilvet matkalle :)

    VastaaPoista

Ethän lisää kommentteihin kirjoittajan tai hänen perheensä yksityisyyttä loukkaavia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita tai osoitteita. Kiitos.