keskiviikko 1. elokuuta 2012

Kirje sinulle

Hankkimassamme vauvakirjassa ensimmäisenä kohtana (vauvan kuvan ja nimen jälkeen) on varattu kaksi sivua otsikon "kirje sinulle" alle. Kirjan täyttäminenhän on meillä(kin) jäänyt pitkälti vaimon harteille, mutta jotenkin tuntui siltä, että allekirjoittanut voisi tuon pari sivua täyttää harakanvarpaillaan. Ja nyt, saavuttuamme niin hirveän nopeasti elokuuhun, ajattelin jakaa tuon kirjeen blogini lukijoidenkin kanssa. Joten tässä se tulee. Kirje sinulle.


" Hei Telsu!

Niin, me kutsumme sinua Telsuksi. Kuten myös Tempuksi tai Teelusikaksi, josta kaikki lempinimesi ovat juontaneet juurensa. Mutta se tarina on liian pitkä tässä kerrottavaksi. Kysy minulta siitä joskus toiste.

Usein kirjeet alkavat kysymyksellä "Mitä kuuluu?". Kirjoittaessani tätä kirjettä tiedän, mitä sinulle juuri nyt kuuluu. Kellut äitisi masussa ja potkit äitiäsi. Ja minä torun sinua siitä. Kuitenkin tämänkin kirjeen olisi voinut aloittaa kysymällä sinulta kuulumisiasi. Kirjeethän ovat kuitenkin tarkoitettu luettavaksi, ja toivottavasti tulet lukemaan tämän kirjeen useasti.

Toivon, että luet tämän kirjeen silloin, kun opit lukemaan. Toivon, että luet tämän silloin, kun sattumalta löydät käsissäsi olevan vauvakirjasi etsiessäsi jotain aivan muuta. Ja ennen kaikkea muuta toivon, että luet tämän silloin, kun odotat omien lapsiesi syntymää ja tunnet siten, miten äitisi ja minä tunnemme juuri nyt.

Ja joka ikinen kerta kun luet tämän kirjeen, kerro meille mitä sinulle kuuluu. Tule halaamaan, soita, mailaa, facebookkaa tai kirjoita vaikkapa kirje. Sillä vaikka olisimme juuri nähneet, soitelleet tai halanneet, voit olla varma että meitä kiinnostaa, mitä sinulle kuuluu juuri nyt.

Sillä vaikka et ole vielä syntynytkään, olet meille tärkeintä ja rakkainta maailmassa jo nyt.

Nyt ja aina rakastaen sinua,

isi "

10 kommenttia:

 1. aaw,ihana :) tuli kyyneleet silmiin kun tuota luki.

  VastaaPoista
 2. Täälläkin tippa linssissä! (ja valumassa pitkin poskea, ei mahtunut silmän pinnalle enempää.
  Tosi ihanaa tekstiä. :)

  VastaaPoista
 3. Yhyhyy minä ainakin itkeä pillitän ihan vuolaasti täällä! Aivan ihana hei!

  VastaaPoista
 4. Yksi itkijänainen lisää ilmoittautuu :')

  VastaaPoista
 5. Täälläkin tippa linssissä :) ihana, sopivan lyhyt ja ytimekäs kirje. Ja taianpa heti soittaa isilleni ja kertoa kuulumisia, nyt kun vielä voi.

  t. cer

  VastaaPoista
 6. Onkohan yhtään naista, joka ei tätä lukiessaan liikuttuisi? Ihana :')

  VastaaPoista
 7. pillittäjä ilmoittautuu joukon jatkeeksi!
  todella kauniisti kirjoitettu.

  VastaaPoista
 8. Täälä kyyneleet valuu lähes polvissa. Ihana kirje.

  VastaaPoista
 9. Älkäähän nyt, tässähän aivan punastuu.

  VastaaPoista

Ethän lisää kommentteihin kirjoittajan tai hänen perheensä yksityisyyttä loukkaavia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita tai osoitteita. Kiitos.