keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Kaukalo

Ja taas on yksi iso hankinta tehty. Löydettiin melko tuoreelta tamperelaiselta kirpparilta (Lastentori Peikonpesä) Gracon kolaroimaton turvakaukalo telakalla hintaan 70e (kuvassa ilman telakkaa ja jo aikaisemmin hommatun makuupussin kera). Mietittiin pitkään, mutta lopulta asiantunteva ja mukava kirpparinpitäjä käänsi meidän päät ostopäätöksen puolelle. Esitteli meinaan sen verran tarkasti kaukalon käyttöä ja kehui kyseistä merkkiä, että olihan se pakko sieltä napata mukaan. Suosittelen lämpimästi kyseistä kirpparia.

 Samalla tuli kierreltyä muitakin lastentarvikeliikkeitä ja kirppareita. Baby Stylen alesta tarttui mukaan lämpöpussi, mutta muuten pysyttiin perinteisellä vaate-/lelulinjalla. Hankintatilanne alkaa kuitenkin olla melko hyvin paketissa, oikeastaan suuremmista hankinnoista puuttuvat enää vaunut ja sitteri. Niin ja uusi auto...

Huomasin tänään muuten saaneeni uuden herätyskellon, jossa on värinätoiminto. Vaimo kikatti hysteerisesti hytkyen vieressäni lukiessaan vanhaa Vauva-lehteä. Otsikon "Isä syntyy" alla oli ilmeisen hauskoja juttuja siitä, mitä älytöntä tulevat isät ovat sanoneet tai tehneet. Ja olihan nää ihan hauskoja. :)

Mies lupasi synnärillä, että lahjoitamme sikiön SPR:n veripalvelulle. Minä hädissäni tarkentamaan, että jos nyt kuitenkin lahjoitetaan vaan se istukka.

Kaverin mies sanoi kätilölle kesken ponnistusvaiheen: "Me haluttais sellainen kodinhoitohuone." Tarkoitti perhehuonetta.

Äiti oli ollut sairaalassa yön, isä kotona. Kätilö soitti aamulla miehelle, että synnytys on käynnistynyt, käy rauhassa suihkussa ja aja vaikka parta, ja tulet sitten hissukseen tänne. Kun mies tuli synnytyssaliin, vaimo oli ihmeissään. Hän ei ollut koskaan nähnyt miestään ilman partaa. Oli ajanut parran, kun kerran kätilö oli käskenyt.

Varo vaan H, ettei käy niinkuin tuossa viimeisessä. ;D

iPhone: VIIKKO 18 PÄIVÄ 6
Tutustu vauvan vakuutuksiin. Syntymästä alkavat vakuutukset on otettava useita kuukausia ennen synnytystä.

Onhan näitä pohdittu. Täytyis varmaan varata jutteluaika vakuutusyhtiöstä.3 kommenttia:

  1. Hihhihhiii hassuja noi vauva-lehdestä bongatut! :D

    VastaaPoista
  2. *reps* Onneksi muru on nähnyt minut "alasti".. :D

    Meilläkin on Gracon turvakaukalokärrytelakkahässäkkä! Esittelen niitä seuraavassa päivityksessä ;)

    VastaaPoista

Ethän lisää kommentteihin kirjoittajan tai hänen perheensä yksityisyyttä loukkaavia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita tai osoitteita. Kiitos.