maanantai 19. maaliskuuta 2012

Kotisairaala

Meillä ollaan nyt sitten oikein porukalla sairaana. Oma flunssa jatkuu, vaikka pelireissun sainkin hoidettua suhteellisen kunnialla alta pois, ja nyt olen sitten tartuttanut tuon paremmankin puoliskon. :/ Yöt on hankalia, kun makuuasennossa tuntuu oireet aina pahenevan, varsinkin vaimolla, joka ei saa edes ottaa mitään yskänlääkettä. Mutta yllättävän hyvällä tuulella ollaan, vaikka tietysti tämä lenssu osui perinteisesti vaimon lomaviikolle. Se sairastaa aina lomallansa...

Mutta paistaa se päivä nenäliinakasaankin, nimittäin yksi meistä tuntuu voivan oikein paksusti. Mahassa asuvalla kaverilla menee lujaa. Varsinkin vaimon käytyä makuulle alkaa yleensä melkoinen jumppaaminen, joka tuntuu välillä masun päällekin varsin selkeästi. Harmillista kyllä, Teelusikka harrastaa liikuntaansa yleensä silloin, kun isi on jossain muualla. Kuten Virossa, kaupassa tai vaikka vessassa. Heti kun isin käsi tulee masulle, liikkuminen loppuu kuin seinään. Ehkä vauva vain möykkää ikäväänsä. Missä isi on? Haluan isin! Tai ainakin näin on mukava ajatella asian olevan. :)

Kävin tosiaan viikonloppuna joukkueen kanssa Tallinnassa pelireissulla. Ja kappas vain, siellähän oli eräällä järjestävän seuran jäsenellä Hartanin Topline S -vaunut kentän reunalla. Kävin sitten kysäisemässä kyseisten vaunujen hintaa etelänaapurissa, ja kuten arvata saattaa, halvathan ne oli olleet. Oli ostanut ne tallinnalaisesta Beebimaailm -liikestä hintaan 580e. Eli vaatimattomat 219e halvemmalla kuin mitä noi Tampereella maksaa. Täytyypä tosissaan alkaa pohtimaan vaihtoehtoa, että kävisi Tallinnassa kesällä hakemassa vaunullisen halpaa juotavaa...

Olen muuten näköjään saanut pari tunnustusta muilta blogisteilta. Kiitos H (9 kuukautta miehen silmin) ja angel86 (Pikku pallero). :) Vastaan tunnustukseen seuraavalla kerralla, nyt täytyy taas niistää...Mutta sitä ennen vielä uusi masukuva:

18+4
iPhone: VIIKKO 18, PÄIVÄ 4
Tuntuuko, kuin mahassa kuplisi? Se voi olla vauvasi!

Juu, kyllä kuplii ja lujaa kupliikin. Siellä se toukka möngertää. :)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ethän lisää kommentteihin kirjoittajan tai hänen perheensä yksityisyyttä loukkaavia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita tai osoitteita. Kiitos.