sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

MeLLakka!

Oltiin eilen osallisena pahimmassa joukkomellakassa, mitä minä olen nähnyt. Pirkkalassa oli MLL:n lastentarvikekirppis ja voi tsiisus sitä porukan määrää. Olis pitänyt ottaa kuva siitä jonosta. Me tultiin paikalle noin 20 minuuttia ennen ovien aukeamista ja meitä ennen paikalla oli vaan joku kymmenisen ihmistä. Varttia myöhemmin porukkaa oli satoja. Oikeesti. Jono tais olla joku 200m. Ja kun ovet aukes, tuli mieleen Heyselin stadiontragedia. Pelotti niin pirusti lähteä vapaaehtoisesti sinne niiden hullujen äitien keskelle. Mutta sieltä selvittiin. Annoin vaimolle taskurahaksi kaksikymppisen, ja ihan hyvin tuo sen käytti. Alla olevassa kuvassa päivän ostokset. Ja vielä jäi 1,50e käyttämättäkin. :)

vaatteet 50snt/kpl, käyttämätön imetystyyny 5e, vauvakirja 5e, alusta 2e
Kuvasta puuttuvat vielä yhdet parin euron mamma-caprit. Vaimolla on kyllä hyvä periaate: yksikään käytetty body ei saa maksaa euroa. Aika monet kivatkin bodyt/potkarit on jääneet ostamatta hinnan oltua 1-1,50e. Hyvä, että meistä toinen osaa säästää...Ehkä päivän paras löytö oli kuitenkin tuo vauvakirja. Ollaan sitä kaupoissa katseltu, mutta kun hinta on ollut 20-35e, niin on todellakin jäänyt hyllyyn. Nyt sitten löytyi vitosella vastaava. Ja vieläpä ihan käyttämätön. :D


Huomenna on sitten kolmannen neuvolakäynnin aika. Vähän huonolle päivälle (ja ennenkaikkea huonolle ajalle, 09:30!) tuli aika saatua, koska allekirjoittaneellahan on tänään työpaikan vuosijuhlat, joista voi hyvällä säkällä (jos meidät valitaan vuoden toimipaikaksi) tulla melko kosteatkin. Täytyy vissiin vähän painaa jarrua illan aikana, ettei tarvi huomenna hönkiä neuvolatätiä vihreäksi. Vaimo tosin sanoi, että ei ota mua mukaan, jos hirveästi haiskahdan vanhalle viinalle.

Tyttö-fiilis on muuten allekirjoittaneella vähän laantunut viime päivinä. Vauva potkii kuin Jean-Claude Van Damme. Ei kai yksikään tyttö voi olla noin vallaton luonne. Ja tuo mahakin näyttää kasvavan aika suoraan eteenpäin...

iltamasua viikolla 19+1
iPhone: VIIKKO 19, PÄIVÄ 3
Työnnä tyyny vatsan ja polvien alle, niin saat nukuttua paremmin.

Tarpeeton neuvo. Vaimo on aina tarvinnut jotakin polviensa väliin saadakseen unta. :)

4 kommenttia:

 1. Kolmella eri kirpparilla kierreltiin mekin tänään kesäajan kunniaksi :) vaikka lunta yöllä oli satanutkin. Paljon tarttui mukaan - kallein taisi olla Marimekon yöpaita tulokkaalle ja sekin maksoi 3€ enempään en olisi suostunut. Todella hyvää lastentavaraa liikkeellä tuolla. Ja terkkuja odottajalle : aivan ihana maha!

  VastaaPoista
 2. Toi iPuhelimen neuvo vois olla joskus rv35+ eteenpäin, koska ite henk. koht. vasta sillon tarvinnu tyynyn mahan alle, kun painaa jo aika lailla :)

  VastaaPoista
 3. Nyt alkaa sielläkin jo masu näkymään, suloista! :)

  -A

  VastaaPoista
 4. Paloma ja A: Juu, masu alkaa olemaan aika hirveän ihana. :)

  Mamma2012: Mietin ihan samaa, että tuskinpa noita tyynyjä vielä oikeesti tarvis alkaa käyttää. Kyllä tuolla masulla ainakin vielä on pystytty nukkumaan ihan hyvin.

  VastaaPoista

Ethän lisää kommentteihin kirjoittajan tai hänen perheensä yksityisyyttä loukkaavia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita tai osoitteita. Kiitos.