keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Kicker!

No niin. Alkoihan ne vauvan liikkeet tuntua. Vaimo on pieniä "mahakramppeja" tuntenut jo parin viikon ajan, mutta ei ole uskaltanut uskoa niitä meidän "teelusikan" (onhan vauva jo paljon isompi, mutta nyt tämä nimi näyttää jäävän työnimeksi loppuun asti) muuveiksi. Toissapäivänä sitten olin koneella, kun vaimo olohuoneessa päästi jonkun yllätyksen ja kivun välisen "auts" -äännähdyksen. Heti tietysti paikalle kyselemään, mikä on. Onko jokin vialla? Sattuuko? Jäätelöä?

Oli kuulemma hieronut mahaansa vähän siinä mielessä, jos sieltä jotain tuntuisi vastineeksi, ja sitten oli tullut kolme "kramppia" kolmeen eri kohtaan peräkkäin. Kramppeja. Niivvarmaan! Lopuksi oli kuulemma vielä tuntunut kunnon töytäisy kohti alapäätäkin.

Tänä aamuna pistin käden masulle, tökkäisin vähän ja sanoin jotain, että "no niin, potkaisepa isiäkin oikein kunnolla". Ja sitten se tuntui. Ihan pienen pieni kupla. Niin pieni, että oli pakko kysyä vaimolta varmistus.

"Tunsiksä jotain?"
"Joo siellä vasemmalla."
"Niin tässä vai?"
"Niin."

HIGH FIVE! \o/

Tänään käytiin myös ostoksilla anopin ja appiukon kanssa. Mentiin alunperin katsomaan sitteriä Kodin Ykkösestä, mutta karseet jonot ja huono valikoima sai nopeasti suuntaamaan Vauvatalo Johannaan katselemaan tarjontaa (sittereitä, vaunuja etseteraa). Siellä sitten silmiin osui nätti valkoinen pinnasänky. Ja mikä tärkeintä, suhteellisen halvalla. Päätettiin sitten ottaa se samantien mukaan. Onpahan sitten ainakin jotain isompaa hankittuna. Ja anoppi vielä halusi välttämättä maksaa. Noh, ilmainen on aina halvempaa. :)

Iltapäivästä sitten heivasin TV-tason ja telkkarin huoneen nurkkaan ja kokosin ton sängyn vaimolle yllätykseks. Saa tosin nähdä, onko yllätys positiivinen vai negatiivinen. Tää huone on nyt meinaan aika pirun täynnä tavaraa...Kerron reaktioista sitten seuraavassa postauksessa.

kauniita unia

tytöt saa elokuussa kilpailijan tai ihailijan

iPhone: VIIKKO 17 PÄIVÄ 6
Poika vai tyttö, vaaleansinistä vai -punaista?

Jaa'a. Huomisesta tasan kahden viikon päästä saadaan ehkä asiaan selvyyttä. :)  

1 kommentti:

  1. Jäätelöä!!!! Repesin, ihanaa että huomioit puolisosi toden teolla :) sänky näyttää todella kivalta ja tykkäsin tuosta tähtikangas jutusta/ pehmusteesta? Niinkuin huomaat täällä tää vauva termistö on aika uutta :) myöskin. Kyllä niitä liikkeitä täällä kanssa odotellaan - ihanaa että olette päässeet tuohon vaiheeseen eli ylä femma annettu sinnesuuntaan takaisin.

    VastaaPoista

Ethän lisää kommentteihin kirjoittajan tai hänen perheensä yksityisyyttä loukkaavia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita tai osoitteita. Kiitos.