perjantai 6. huhtikuuta 2012

-2,5kg

Neljässä päivässä!

Kyllä. Tiukka karppaus on auttanut. Which is nice. Gradukin eteni viikon aikana ihan mukavasti. Tänään oli kyllä dieetti koetuksella, kun anoppilan pääsiäisaterialla joutui tyytymään loheen, juustoon ja kasviksiin muiden herkutellessa ihanalla perunamuusilla, suklaamunilla, Carte D'or -jäätelöllä ja mangojuustokakulla. Mutta nyt kotiin päästyä voi ainakin olla ylpeä itsestään. Kestin houkutukset. Hyvä minä! \o/

Tänään otettiin pari kuvaa tuosta perheen kasvavasta masusta (eilen alkaneen 22. raskausviikon kunniaksi). Onhan toisen mahan pakko kasvaa, kun toinen pienenee. On se vaan ihanaa ja ihmeellistä huomata meidän pikkuisen kasvavan äitinsä masussa täydellä tohinalla. :)

Tuli myös tässä muutama päivä sitten käytyä läpi ja luetteloitua vauvan tämänhetkinen vaatevarastokin. Kyllä noita kuteita vaan alkaa olla aika kasa:

Alaosat
3 x 50cm - 6 x 56cm - 14 x 62cm - 6 x 68cm - 4 x 74cm - 1 x 80cm

Yläosat
1 x 50cm - 8 x 56cm - 16 x 62cm - 7 x 68cm - 2 x 74cm - 3 x 80cm

Yöpuvut
2 x 44cm (varmaan kyllä 50..) - 1 x 56cm - 5 x 62cm - 1 x 68cm

Muut vaatteet
4x trikoohattu, 1x toppahaalari, 2x talvihattu, kauluri, toppatumput, villa-asu 

Tuota listaa katsellessa alkaa kyllä rehellisesti sanottuna tuntua siltä, että äitiyspakkaus alkaa käydä tarpeettomaksi. Itse olen ollut (ja olen kyllä vieläkin) sitä mieltä, että pakkaus on parempi vaihtoehto kuin se 140e, mutta vaimo on vähän eri mieltä. Tosin vaimo on aika yksin ajatuksensa kanssa. Kaikkien ulkopuolisten mielestä kannattaa ehdottomasti valita äitiyspakkaus.

Huomenna mennään pistämään vaunut tilaukseen. Tai tietysti jos liikkeessä sattuu olemaan jotkut kivan väriset, niin voidaan ostaa suoraan poiskin, mutta ollaan (tai siis vaimo on) päätetty, että hankitaan juuri sellaiset kuin halutaan, eli jos kaupasta ei löydy, niin tilataan haluamamme vaunut tehtaalta liikkeeseen. Huomenna siis tiedossa jännä päivä. Kai se väri pitäisi lyödä lukkoon...

iPhone: VIIKKO 21, PÄIVÄ 1
Jos et ole naimisissa lapsen isän kanssa, isyys pitää tunnustaa syntymän jälkeen.

Naimisissa ollaan, joten no worries tämän asian suhteen. :)

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE!

8 kommenttia:

 1. Me saatiin vihdoin varattua vihkiminen kesäkuulle - mies haluaa ehdottomasti olla aviossa kun vauva syntyy. No 10-vuotta tässä jo kihloissa ollan oltukin :) Mukavaa pääsiäistä ja aivan ihana massukuva taasen.

  VastaaPoista
 2. Hieno homma! Onnea kovasti teille. :)

  VastaaPoista
 3. Voi voi, meidän pikkuisesta tulee nyt valitettavasti äpärä, mutta käy noita suremaan. :P En malta kiirehtiä naimisiin, ja heinäkuu on jo ovella! :)

  Paloma, kuulostaa hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän tuolla mitään väliä ole. Äpärät on ihan kivoja. :D

   Poista
  2. Ei sillä äpäryydellä nykyään oo mitään väliä, mutta loukkaahan se jos lestadiolaiset isovanhemmat ja sukulaiset kieltäytyy tunnustamasta omaa lapsenlastaan enää vain koska ei oo halunnu naimisiin ennen lapsen syntymää.

   Myöski tuo isyyden tunnustus voi olla loukkaavan tuntunen tilanne hormoonihuuruissa heti synnytyksen jälkeen ku muutenki masentaa ne suvun asenteet!!

   Näin meillä.

   Poista
 4. Oijoijoi ku sulonen masu <3
  Kyllähän se rahakin on ihan hyvä vaihtoehto, jos on jo "kaikki valmiina". Siin on kiva pesämuna esim vaunuihin tai muuhun isompaan hankintaan :)

  Voi ku iteki sais vähä karppailtua tai jotaki! Mut ku jätski on nii hyvää.. ja peruna... ja ja ja :)

  - mysteerimutsi.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Voit todellakin olla ylpeä itsestäsi! Jäätelö on oma, luultavimmin pahin heikkouteni. Pysyttelimme visusti pääsiäisen kotona jossa kaapeissa oli tasan sitä ruokaa mitä minäkin pystyn syömään. Eli terveellistä ja vähän (ruokaineet vähän samat kuin karppauksessa mutta ilman eläinrasvoja). :,,I Itsellä saattoi paino heitellä päivässä tuon pari kiloa. Saa nähdä mitä vaaka näyttäisi nyt. :D Ahohuhu! Ajatus lentelee meitsi lähtee mini Siwaan hakemaan koiralle synttäriateriaa. Kivaa päivää! ->

  VastaaPoista
 6. Jätskiä kyllä tekis mieli. Ai että kun saisi purkillisen Ben & Jerry's Phish Foodia...Mutta onneksi nyt on masu täynnä. Kiitos äidin pääsiäisaterian. Kyllä lammas ja lohi on vaan niin nam nam... :)

  VastaaPoista

Ethän lisää kommentteihin kirjoittajan tai hänen perheensä yksityisyyttä loukkaavia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita tai osoitteita. Kiitos.