torstai 12. huhtikuuta 2012

Hartan Topline S, väri 619

No niin. Lauantaiksi suunniteltu vaunujen tilaaminen ei mennyt ihan putkeen. Liikkeessä oltiin sitä mieltä, että mennee kesään asti, ennen kuin meidän haluamaa vaunumallia ja -väriä tulee maahantuojalta. Tämä kuitenkin piti varmistaa joltain isommalta kiholta, jonka lupailtiin soittelevan meille heti pääsiäisen jälkeen tiistaina. Kun soittoa ei kuitenkaan tiistaina tai keskiviikkona kuulunut, niin soitin sitten itse tänään liikkeeseen. Ja kappas, tiistain kuormassa tulikin yhdet juuri sellaiset vaunut mitä haluttiin, eikä niitä ollut kukaan vielä varannut. Olivat sitten varanneet ne meille. Eli eikun perkele hakemaan kärryt himaan! :D

Ja on ne kyä vaa nääs hianot!

vaatimus 1: kuosi mätsää olohuoneen tapettiin - check
kevytalumiinirunkoa on kevyt tuuppia

saksalaista laatutyötä
lähikuvaa kantokopan kuosista
ja vielä yksi pieni yksityiskohta
Vaimo on vaunuista ihan pähkinöinä. Tossa se lykkii niitä pitkin olohuonetta ja testailee miten Eisbärchenin lämpöpussi, harsolaput ja kaikki muu mahdollinen tavara sopii vaunuihin. Ja kuulemma aikomuksena on tilata joku lehtikin hetkeksi sen takia, että tilaajalahjana tulisi vaunujen väriin sopiva, hoitolaukuksi käyvä kassi. Weird...

Mutta onpahan nyt suurin hankintakin saatu alta pois. Ja sain vielä puhuttua vaunuihin kahdeksan euron arvoisen hyttysverkonkin kaupan päälle! Nyt se 729e ei enää tunnu ollenkaan pahalta.

Jahas, ja nyt tuohon viereen tultiin esittelemään, miten haalari mahtuu kantokoppaan. Joten laitetaan nyt vielä kuva siitäkin.

masu, kantokoppa ja haalari
Niin ja alkoihan tänään tosiaan uusi raskausviikkokin. Jipii! :)

iPhone: VIIKKO 22
Vauvallasi on jo mieluisin nukkuma-asento.

Varmasti masullaan toinen käsi tyynyn alla, ihan niinkuin isänsä. Tulevan äidin mukaan vauva käyttää tyynynään äitinsä virtsarakkoa.

4 kommenttia:

 1. On kyllä hienot vaunut! Olen tällä viikolla hypännyt vaunuvalikoimien pohjattomaan suohon ja ollaan miehen kanssa myös mietitty noita Hartaneita, runkona vain Topline X. Saanko udella, valitsitteko te pehmeän vai kovan kantokopan? Oliko valintaan jotain 'painavia' syitä? Me aluksi mietittiin erillistä vaunukoppaa, mutta nyt en enää tiedä mikä mahtaa olla käytön/säilytyksen kannalta järkevin.

  Mainitsit myös tuon Eisbärchenin lämpöpussin. Nyt tulee tyhmä kysymys, mutta en ole ennen kuullut moisesta niin mikä se on? Olisiko sellainen hyvä olla olemassa jos tulee talvi-/syysvauva? Ostitteko sen erikseen vai tuliko se kaupassa mukana? Kiitos jo etukäteen!

  Jo polvissa asti rämpivä Leppis :)

  VastaaPoista
 2. Onnea onnea The Vaunut ovat kotona! Eiks oo hauska koeajaa ja kärrytellä:) tuun olemaan niin pulassa niiden kanssa, onneksi mies on taitava kärryttelijä:)

  VastaaPoista
 3. Ilmottaudun uutena lukijana! Kahlasin koko blogin läpi tänään ja on kyllä tosi mielelenkiintonen ja osaat kirjottaa niin mahtavasti :) sellanen tuli mieleen, että mitä opiskelet? Mun silmiin ei osunut kyllä jos oot sen maininnut täällä. Ei tietenkään oo pakko kertoa jos et sit täällä halua paljastaa.

  VastaaPoista
 4. Heippa ja anteeksi kun on vastaukset kestäneet. Nyt on tosiaan ollut melko kiireistä aikaa. :)

  Ano: Valittiin pehmeä kantokoppa. Mitään sen erityisempiä syitä valintaan ei ollut kuin se, että kaupassa tuo pehmeä koppa tuntui mukavammalta liikutella ja sillä on helpompi nostaa vauva vaunuista herättämättä toukkaa. :) Tuo lämpöpussi on siis sellainen vuorellinen makuupussi vaunuihin. Kai äitiyspakkauksen makuupussikin riittää, kunhan vauvan pukee lämpimästi, mutta vaimo nyt tuollaisen osti kun halvalla sai.

  Paloma: On kyllä kiva kärrytellä. Täällä on menty kämpää ristiin rastiin. :D

  Lila: Tervetuloa lukijaksi ja kiitokset kehuista. :) Opintoala on tosiaan jäänyt varmaankin kertomatta, kun se yhdistettynä paikkakuntaan alkaisi jo tulla yksityisyyden rajoille. Mutta sanotaan nyt näin vähän epämääräisesti, että viestintää opiskelen. :)

  VastaaPoista

Ethän lisää kommentteihin kirjoittajan tai hänen perheensä yksityisyyttä loukkaavia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita tai osoitteita. Kiitos.