tiistai 3. huhtikuuta 2012

Month of Achievements ja tunnustus

Sain uuden tunnustuksen H:lta (9 kuukautta miehen silmin). Suurkiitos.


Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu", mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa.

Tunnustuksen säännöt:

  1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
  2. Valitse 5 suosikkiblogiasi (joilla alle 200 lukijaa) ja kerro se heille kommentoimalla heidän blogiaan.
  3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
  4. Toivo, että ihmiset, joille lähetit tunnustuksen, antavat sen eteenpäin 5 omalle suosikkiblogilleen.
Lahjoitan tunnustuksen eteenpäin seuraaville blogeille:
Vauvalandia (vaikka onkin tämän jo saanut, niin silti haluan antaa huomiota sinnekin :) )

Ja sitten takaisin asiaan.

Se olis sitten huhtikuu. Month of Achievements. Toivottavasti. Mutta mitä nyt sitten pitäisi saavuttaa?

Gradu
Graduhan on siis ollut tekeillä jo syksystä 2009, mutta erinäisistä hyvistä ja vähemmän hyvistä syistä se on vieläkin kesken. Nyt kuitenkin on takaraivossa alkanut todella kolkuttaa jokin kumma tunne. Olisikohan se kuuluisa omatunto. Kun vauva syntyy syksyllä ja vauvan äiti on äitiyslomalla, on aika selvää, että isin pitää tehdä töitä. Ei siis enää opiskella, varsinkaan kun opintotukikuukaudet on käytetty lähes loppuun ja sekin tulonlähde on siis ulottumattomissa. Juttelutuokio professorin kanssa selvensi asioita sen verran, että mikäli haluan saada graduni painosta kevään aikana, pitäisi se saada esitarkastukseen huhtikuun aikana. Joten eilisestä alkoi loppusuora. Onneksi ei ihan tyhjästä pidä aloittaa, vaan tutkimus on jo tehty, nyt pitää vaan kirjoittaa. Mutta miksi, voi miksi, gradutekstiä ei synny yhtä helposti kuin vaikka tätä blogitekstiä?

Dieetti
Talvi tuli ja talvi meni (ja tuli näköjään taas). Mutta jotain tuli, eikä lähtenyt. Nimittäin ylimääräistä rasvaa kroppaan. Huhtikuu on siitä hieno kuukausi, että se ei sisällä mitään erityisiä juhlan aiheita, eikä siis näin ollen myöskään suurempi sudenkuoppia esimerkiksi kakkujen tai alkoholin muodossa. Siispä nyt on hyvä aika kiristää vyötä. Tänään alkoi kova viiden viikon detox-dieetti, jolla pitäisi saada poltettua mukavasti rasvaa pois. Tavoitteena olisi pudottaa vappuun mennessä muutama kilo painoa ja sen lisäksi muuttaa osa rasvasta takaisin lihakseksi. Toivottavasti tämäkin onnistuu.

Koska koitan nyt oikeasti saada gradua väsättyä, voipi käydä niin, että blogi elää hieman hiljaisempaa eloa kuukauden verran. Koitan saada postauksen ainakin kerran viikossa aikaan, mutta jos teksti alkaa soljua graduun mukavasti, niin en lupaa mitään. Toivottavasti ehdin ja jaksan kirjoittaa tännekin aika ajoin.

Mutta nyt siis nettiselain kiinni ja gradu.doc auki. Katsotaan mitä tästä tulee.

iPhone: VIIKKO 20, PÄIVÄ 5
Puolivälissä ollaan!

Tsiisus. Aikahan lentää. :)

PS. Jotta ei nyt ihan ilman vauvajuttuja tämä postaus menisi, niin kerrottakoon, että Teelusikalla oli eilen elämänsä jumppapäivä. Yli tunnin möyrittiin ja potkittiin äitiä ja isiä, ennen unten maille menoa. Oli aika ihanaa. Siis isistä. Äidille olisi vähempikin riittänyt... 

4 kommenttia:

  1. Tsemppiä vaan gradun kirjoittamiseen. Tuntuu olevan itse kullakin samanlainen "ongelma" menossa täällä. Ei tosin minulla. :D Minä olen onnellisesti VAIN työelämässä vielä paritoista päivää..

    En haluaisi pelotella emäntääsi mutta ne möyrinnät tulevat vaan koventumaan. Meitsi hyppelehti eilen taas vaihteeksi bussissa kun sain sellaisia punch-kick liikkeitä sisäelimiini. Ah tätä odottavan arkea. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä. Kuulemma vaimoakin vaivaa lähinnä just noi "sisäänpäin" suuntautuvat potkut. Jotka sitten vaan kovenee ja kovenee. xD

      Toivottavasti kevät nyt tulis, niin olis sullakin vähän mukavampi mammaloma edessä. :)

      Poista
  2. Kiitos tunnustuksesta, heti kun ehdin postaan sen blogiini!

    VastaaPoista
  3. Ηeya i'm for the first time here. I found this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and help others like you helped me.

    my blog post - rhinoplasty top surgeon

    VastaaPoista

Ethän lisää kommentteihin kirjoittajan tai hänen perheensä yksityisyyttä loukkaavia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita tai osoitteita. Kiitos.