perjantai 20. huhtikuuta 2012

Seesteinen keskiraskaus

Taas on yli viikko vierähtänyt viimeisimmästä blogipostauksesta. Mutta mitäpä sitä kirjoittamaan, jos varsinaista asiaa ei ole.

Raskauden suhteen elämme juuri nyt otsikon mukaista rauhallista aikaa. Teelusikka jumppaa säännöllisesti, yleensä iltaisin, ja potkut ei pelkästään tunnu, vaan myös näkyvät jo päällepäin. Tuleva mamma voi hyvin ja isi vääntää gradua. Kävin viikko sitten sopimassa proffan kanssa, että palautan gradun esitarkastukseen viimeistään 27. päivä. Eli tänään on tasan viikko aikaa. Mutta mikä kummallisinta, mulla ei ole minkäänlaista paniikkia tuon dediksen suhteen. Tuntuu siltä, että gradu tosiaan on tarkastettavassa kunnossa ensi perjantaina. :)

Käytiin tänään taas moikkaamassa kummityttöä. Sekin pirulainen täytti jo kolme kuukautta. Kyllä aika vaan rientää. Meilläkin on laskettuun aikaan enää 16 viikkoa. Huh huh. Kummityttö on varsin mukava tapaus. Ei juuri kitise, hymyilee kaikille ja nukahti vaunuihinsakin muutaman minuutin hyssyttelyllä. Toivottavasti meidänkin Telsusta (juu, se on hänen lempinimensä) tulee yhtä iisi tapaus. Vaikka maanantaina kummityttö oli kuulemma ollut rokotuskäynnillä hieman hirvittävämpi. Saattaa siis olla, että tyttö on vain vieraskorea eikä kiukuttele muille kuin porukoilleen. :D

Mutta yksi asia kyllä ärsyttää, ja se on tuo "kevät". Tampereella tuli taas tänään lunta. Tosi kiva. Nyt tulee vettä. Frisbeegolfkausi on avattu jo väkisin, mutta olisi se kiva käydä heittelemässä vähän paremmilla keleillä. Päivää tosin piristi tieto veronpalautuksista. Joulukuussa vois olla rahaa ostaa jotain kivaa. :)

Pistetään nyt loppuun vielä tuore masukuva. Tänään elämme siis viikkoa 23+1. Hyvää viikonloppua!





iPhone: VIIKKO 23, PÄIVÄ 1
Jos laulat vauvallesi tiettyä laulua, hän tunnistaa sen syntymän jälkeen.

Tästä tiedosta allekirjoittanut on jo hetken aikaa ottanut kaiken ilon irti. Vauva on tähän saakka saanut kuulla lähinnä isin esittämiä Petri Nygård -covereita...

PS. Isistä tuli viikko sitten opiskelijoiden Suomen mestari ultimatessa. Sisäkausi päättyi siis kivoissa merkeissä. :)
PPS. Yli 50 lukijaa! Huikeeta! Kiitos kaikille teille! :)

3 kommenttia:

 1. Ei voi kyllä muuta kun nauraa näille Tampereen sääoloille. :D Olikohan se kevai to kun ensin saoti lunta pari tuntia ja sitten neljän jälkeen ne olivatin jo sulaneet. Vaikka sitä tuli taas suhteellisen "kivasti". :D

  Ai teitsi harrastaa frisbee golffia. Itse olen niitä toheloita jotka eivät meinaa päästä muiden edestä pois kun ei se kiekko vaan mene sinne koriin. ;D

  VastaaPoista
 2. Kivaa oli kuulla teistä jälleen :) Onnea suomenmestaruudesta. Eikö olekkin hurjaa, että odotusta on enää niin vähän jäljellä? Se on ihan pian kun vauva on sylissänne!

  VastaaPoista
 3. No nyt on kevät kukkeimmillaan! +18 näytti naapuritalon iso mittari. Mutta eiköhän sieltä kohta taas lunta pukkaa. Todennäköisesti tiistaina, koska ajattelin huomenna vaihtaa kesäkumit alle...Mutta nyt kelpaa tosiaan fribagolfia heitellä. :)

  Palomalle kiitokset onnitteluista. Kyllä se vauvan tulo vaan alkaa olla jo ihan nurkan takana. :)

  VastaaPoista

Ethän lisää kommentteihin kirjoittajan tai hänen perheensä yksityisyyttä loukkaavia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita tai osoitteita. Kiitos.