torstai 17. toukokuuta 2012

Helatorstaina Helsinkiin

Tänään on sitten lähtö PK-seudulle opiskelijoiden SELL-kisoihin, jossa ollaan tiukasti kiinni aina sunnuntaihin asti. Eli friba on ilmassa lähes taukoamatta. Vähän mälsää jättää vaimo ja Teelusikka näin "pitkäksi" aikaa yksin, mutta eiköhän ne pärjää kaksistaankin ihan hyvin. Eipähän ole isi sotkemassa paikkoja. :)

Parin viime päivän aikana vaimon masu on ajoittain kovettunut ihan kivipalloksi. Innokkaana isimiehenä tuli heti mieleen, että jee jee, harjoitussupistukset ovat alkaneet. Tänään soitellessani omalle äidille tuli mainittua, että vaimolla on ollut muutamia Braxton Hicks -supistuksia. Siinä pistettiin entinen terveydenhoitajakin sanattomaksi, kun käytetään näitä hienompia termejä. :D

Tänään kuultiin myös, että viime yönä oli tuttavapiirissä yksi raskaus päättynyt onnellisesti mutta yllätyksellisesti. Ultran lupailemalle tyttöselle olikin matkan varrella ilmestynyt vehkeet. Nelikiloinen poika saa siis aloittaa taipaleensa vaaleanpunaisissa tamineissa, joita oli ilmeisesti hamstrattu ihan urakalla. Ja samantien aloin minäkin katsella tuota pinkkiä vaunulelua uudesta näkökulmasta...Vaikka voihan se poikakin pinkistä tykätä.

Edellinen postaus herätti muuten todellisen kommenttitulvan, ja hyvä niin. Kommenteista löytyi lisää hienoja inhokkeja, kannattaa käydä lukemassa. Itseltäkin oli unohtunut pari juttua, mutta niistä ehkä vielä enemmän toisella kertaa. Ties vaikka myöhemmin julkaistaisiin Mustan Listan osa II. :)

Oikein rattoisaa pyhäpäivää ja viikonloppua kaikille.

iPhone: VIIKKO 27
Onko vauvasi suvussa mukavia, periytyviä nimiä?

Joko taas alkoi uusi rv? Vastahan se edellinenkin alkoi. Ja sitä edellinen...Kaipa niitä periytyviä nimiä on joka suvussa, mutta saas nährä, periytyykö meidän mukulalle. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ethän lisää kommentteihin kirjoittajan tai hänen perheensä yksityisyyttä loukkaavia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita tai osoitteita. Kiitos.