keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Toukokuu!

Dodii, nyt se on jo täällä. Melkein-kesä. :D

Wappu oli ja meni. En jaksanut lähteä minnekään töiden jälkeen, vaan kutsuttiin pari kaveria kylään ja naposteltiin sipsejä ja juotiin pari siideriä. Tai siis minä join.

Nyt on taas ollut aika pitkä tauko kirjoittelussa, eikä hommat ainakaan helpota, sillä edessä on todella tiukka pariviikkoinen. 18.-20.5. pelataan Espoossa isot opiskelijakisat, joissa osallistun ultimateen ja frisbeegolfiin, minkä lisäksi valmennan koulumme naisten ultimatejengiä. Eli siihen asti päällä on aika pirun tiukka reeniohjelma. Onneksi nyt eletään tätä keskiraskautta, jossa ei tapahdu juurikaan mitään. ;)

Kesäkuussa onkin sitten varmasti kirjoiteltavaa, kun meillä alkaa perhevalmennukset. Synnytysvalmennus, vanhemmuusvalmennus, parisuhdevalmennus sekä imetys- ja lastenhoitovalmennus. Kyllä isiä nyt koulutetaan oikein urakalla.

Vaikka nyt onkin muuten ollut hilijaista, niin hankintoja on tehty. Isoimpana varmaankin pitää mainita uusi auto. Ihanan äreä Citroën C4 VTR 2.0 sai lähteä ja tilalle tuli todellinen perheauto: Peugeotin 307 SW farmari. Tosi kiva auto, mutta ei tuo kyllä lähde valoista kuin hauki rannasta tai kiihdy ohituksiin ihan niinkuin edeltäjänsä. Mutta kuluttaapahan vähemmän bensaa ja on rekisteröity peräti seitsemälle(!) jos tässä vaikka iskee joku suurperhe-intoilu päälle. :D

perheauto
Vauva sai myös oman moottoroidun "kulkupelin", kun vaimo huusi nettihuutokaupasta Gracon keinusitterin. Vehkeestä löytyy yllättävän paljon yhtäläisyyksiä uuden auton kanssa: kuusi vaihdetta, soitin, mukiteline, säädettävä selkänoja jne. jne. Pistettiin meidän "esikoinen" testaamaan laitetta:

koeajo
Muuten elämä rullaa mallillaan. Vaimo pärjäilee ison masunsa kanssa oikein hyvin. Eilen vapun kunniaksi julkaistiin odotus facebookissa meidän kavereille. Allekirjoittanut odottaa gradupalautetta ja heittelee fribaa minkä ehtii. Tänään olisi yksi tenttikin, mutta puoli vuotta jonotettu suu- ja leukapoliklinikka-aika menee kyllä tentin edelle. Ensi keskiviikkona sitten uusintaan.

Uuden masukuvan myötä oikein ihanaa toukokuuta kaikille!

24+6
iPhone: VIIKKO 24, PÄIVÄ 6
Yönärästystä voi lievittää kohottamalla yläpäätäsi tyynyillä.

Ei täällä ketään närästä! :) 

1 kommentti:

Ethän lisää kommentteihin kirjoittajan tai hänen perheensä yksityisyyttä loukkaavia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita tai osoitteita. Kiitos.