sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Back to normal

Otsikon mukaisesti nyt ollaan palattu monella tapaa normaaleille raiteille.

Aloitetaan sokerirasituksesta.

Kotitestaus on nyt loppu. Pari kertaa arvo nousi kymmenyksen tai pari liian korkealle, mutta pääosin pysyttiin sallituissa rajoissa, useimmiten selvästi. Suurempia ongelmia tuli ennemminkin siitä, että vaimo stressasi aika reilusti testauksesta yrittäessään pitää arvot matalalla. Onneksi mittaukset on nyt ohi.

Torstaina oli myös aika käydä neuvolassa. Vaimon paino oli noussut noin 135g/vko, eli kiloja on nyt kertynyt raskauden alusta lähtien noin 3,5kg, josta vauva itsessään alkaa lähennellä kilon rajaa. Viime kerralla yläkäyrän yli pompsahtanut fundus-mittakin taantui normaaleille käyrille kasvettuaan kuukaudessa naurettavan yhden sentin (tosin vaimo kertoi Teelusikan painautuneen kiltisti selkärankaan mittaushetkellä). :)

Teelusikka sai päättyvällä viikolla myös vihdoinkin lipaston omille vaatteilleen. Kuten kuvasta näkyy, lipastoon ei paljon tilaa jäänyt vaimon järjestelyn jälkeen.

täyttö käynnissä

melkein kaikki jo tungettu paikoilleen
Lipaston päälle ostettiin myös hoitoalusta. Uutena! Eipä ole Teelusikka paljon muita tavaroita uutena tai ainakaan normaalihintaisena saanut. :D Lipastokin ostettiin huuto.netistä...

Mitäpä muuta? Vaimon maha kasvaa ja purkka maistuu. :) Pistetään loppuun vielä keskiviikkoinen masukuva.

masu 27+6 sekä isin ostama äitienpäivä-gerbera
iPhone: VIIKKO 28, PÄIVÄ 3
Näetkö kummallisia unia? Se on ihan tavallista.

Ei ole kuulemma kummallisia unia näkynyt. Tai ainakaan tavallista kummallisempia. Masun värinä tuntuu unen läpi ajoittain. Telsu on kova tyttö jumppaamaan. :)

PS. Mitaliputki jatkuu. Tänään sekajoukkueiden SM-hopeaa ultimatessa. :) 

PPS. Oltiin katsomassa euroviisuja eilen kunnon screenilta. Ruotsin huikean viisuvoiton kunniaksi vielä kerran: Loreen ja Euphoria! \o/

 

4 kommenttia:

 1. Moi!
  Löysin blogisi ystävän suosituksella ja päädyinpä lukemaan sen heti alusta tähän asti. Todella mielenkiintoista lukea raskausblogia isän näkökulmasta! Itselläni on jo asiasta (siis raskaudesta) hieman kokemusta: Esikoisemme täyttää pian vuoden ja toinen pulla on jo uunissa. Blogiasi lukiessa olen nyökytellyt mukana moneenkin asiaan, mutta yksi joka jäi päällimmäisenä mieleen, on vatsalle (eli vauvalle) laulaminen. Meillä esikoinen tunnistaa selkeästi isänsä hänelle "laulaman" laulun - huikean kestohitin "Popcorn". :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Popcorn. :D Huikeaa! Onnea toiseen odotukseen ja tervetuloa lukemaan blogia jatkossakin. :)

   Poista
 2. Hei, hienoa että mittailunne on ohi!

  Edellisen postauksen kuvassa kiinnitin huomiota, että olitte joutuneet reijittämämään noilla neuvoloiden tappopaksuilla kertakäyttöreijittimillä - en tajua miksi niistä tehdään niin tylsiä ja paksuja ja kipeää tekeviä...diabeetikoille kun yleensä jaetaan sellaisia joihin vaihdetaan vain terä, ja ne on teräviä eikä tunnu yhtään. No mutta, väliaikaistahan onneksi teillä tuo oli joten siksi väliaikaiset vehkeetkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei noi kuulemma sattuneet juurikaan. :D Mulla taitaa olla paksunahkainen vaimo. :) Mutta juu, onneksi ei tarvi enää mittailla.

   Poista

Ethän lisää kommentteihin kirjoittajan tai hänen perheensä yksityisyyttä loukkaavia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita tai osoitteita. Kiitos.