maanantai 7. toukokuuta 2012

Hyvän mielen haaste

Sain Santttun Apinapullapitko-blogista tällaisen haasteen, jota on nyt aikaa aurinkoisena päivänä täytellä. :)

Tarkoitus on listata hyvää mieltä tuottavia asioita (10kpl) satunnaisessa järjestyksessä. Sen jälkeen haaste pitää pistää viidelle eteenpäin!


1. Teelusikka


No tämäpä yllätys. Mutta kyllä se vaan on niin, että vaikka päivä olisi menossa kuinka vatuilleen, niin kotona odottava masu piristää aina. Siellä se pikkuinen potkii ja pyörii.

2. Vaimo

Toinen yllätys. Vaikka meidän ajatukset ei aina osukaan ihan samoille raiteille, niin kyllä vaimon syli on maailman paras paikka. Piste.


3. Ultimate


Sama homma kuin ykköskohdan kanssa. Gradupaineet, tyhjä tili, opintolaina ja kaikki muut arkihuolet unohtuu aika nopeasti, kun saa kiekon käteen ja oman joukkueen ympärille. Parasta terapiaa ever. Sama pätee frisbeegolfiin. Kohdan nimi vois olla myös "kaverit", koska harrastuksiin nekin pääasiassa linkittyy.


4. Penkkiurheilu

Erityisesti käynnissä olevat MM-kisat sytyttää. Toisaalta suomalaisena penkkiurheilu on aivan kamalaa. Harvoin natsaa ja usein käy huonosti. Silloin hyvä mieli on kyllä kaukana. Mutta noin yleisesti otettuna penkkiurheilusta tulee kyllä hyvä mieli.

5. Keikkailu

Jäänyt vähän vähälle viime aikoina, mutta eiköhän homma taas karkaa iloisesta rasasta kun Elonkerjuu palaa lavoille. Hyvä keikka, parempi mieli.

6. Kesä

Inhoan syksyä, inhoan talvea. Kevät on ok, mutta mikään ei voita kesää! Sortsit, biitsi, frisbee, aurinkolasit, kylmä siideri, pehmeä nurmi, aurinko, hikipisarat, pisamat, valoisat yöt, heinäsirkkojen siritys, siniset järvet, vihreät metsät, mummot pihakeinussa, jäätelö, juhannus, synttärit. Kesä on ihmisen parasta aikaa.

Vaikka haasteen mukaan pitikin keksiä 10 asiaa, niin taidan jättää kuuteen, kun ei viitsi väkisin keksiä. Kyllä näistäkin jo iloa piisaa. :)

Ja haastetaan tällä kertaa mukaan Lily (mysteriously pregnant), H (9 kuukautta miehen silmin) ja Lisa Love (ketustelua). (Vähensin tätäkin kolmeen, eli samalla prosentilla kuin noita vastauksiakin. :D)

2 kommenttia:

  1. Rehellisesti sanoen, olen pian ihan pulassa näiden haasteiden ja tunnustuksien kanssa! Mutta kiitos! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rehellisesti sanoen, olen täysin samaa mieltä, mutta pistänpä silti "hyvän" kiertämään. Ole hyvä. :D

      Poista

Ethän lisää kommentteihin kirjoittajan tai hänen perheensä yksityisyyttä loukkaavia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita tai osoitteita. Kiitos.