maanantai 7. toukokuuta 2012

Maanantai

Ja näin tälle päivälle tulee toinenkin postaus. :) Tässä vähän enemmän kuulumisia kuin edellisessä (haaste)kirjoituksessa.

Kuten "taudinkuvaan" kuuluu, meillä menee oikein kivasti. Teelusikka jumppailee säännöllisesti, eilen rassukka taisi pelästyä, kun allekirjoittaneen puhelin alkoi soimaan vaimon ollessa nettisurffaamassa sillä mahansa päällä. Puhelin soi tosiaan yhtäkkiä, ja masussa pompattiin aika lujaa. Ja muksittiin hetki. Voi pikkuista.

Ollaan viime aikoina myös alettu lauleskelemaan masulle, kun ilmeisestikin sinne alkaa pikkuhiljaa kuulua juttelut ulkomaailmasta. Petri Nygård on jäänyt valikoimasta, eikä tappara-henkinen äiti tykkää siitäkään, kun koitan laulaa Ilveksen maalilaulua Teelusikalle. Ollaan sitten pitäydytty muissa suomalaisissa biiseissä. Nocturne ja Akselin ja Elinan häävalssi ovat kuuluneet vakiokalustoon, uudemmista kappaleista isi on valinnut Palefacen Saapuu elokuun yö -biisin kertosäkeen ja Ruudolfin Leijonakuningaslaulun playlistille. Toivottavasti tyttö ei saa elinikäisiä traumoja vanhempiensa kailotuksista...

Vaimo voi myös hyvin, tosin ruokahalunsa on varsin vaihtelevaa. Eilen käytiin Ideaparkissa (kyllä, mukaan tarttui taas vauvanvaatteita) ja shoppailun lomassa poikettiin Kotipizzassa. Yleensä minä olen aina oman pizzani syötyäni saanut slicen tai pari vaimonkin lätystä, mutta eilen näin ei käynyt. Siinä vaiheessa, kun minulla oli vielä yli neljäsosa pizzasta edessäni, vaimo nuoli tyytyväisenä sormistaan viimeisiä jauhoja ja totesti, että "kyllä vielä pari palaa mahtuis". Siis whattaa!?! Käytiin sitten vielä vetämässä italialaista jätskiä jälkkäriks.

Me odotellaan jännittäen elokuuta. Jos sääprofeetta Unton ennustukset pitää paikkansa, niin voi olla aika tiukka loppuraskaus/vauvan elämän ensipäivät. Lisäksi taloyhtiön putkiremontti on nyt ottanut pari askelta siihen suuntaan, että saatetaankin joutua evakkoon kämpästä jo syyskuussa, mikä ois vähän mälsää. Alkuperäisen suunnitelman mukaan remontin piti ulottua asuntoihin vasta tammikuussa, mutta urakoitsija haluaakin päästä kämppiin mahdollisimman nopeasti. Toivottavasti ehdittäis edes pari viikkoa olla kolmistaan kotona, ennen kuin joudutaan anoppilaan evakkoon...

Mutta mitenkäs isi itse sitten voi? Aika pirun hyvin. :) Viikonloppuna tuli pokattua kolmas sija kauden ekasta frisbeegolfkisasta ja tänään sain kuin sainkin taisteltua neljä alehintaista lippua torstain Suomi-Ranska -MM-kisamatsiin. \o/ Paikat on surkeat (piippuhyllyn kolmanneksi ylin rivi), mutta eiköhän tunnelma kuitenkin ole vähän eri kuin kotisohvalla.

Nyt aurinko paistaa, taidanpa lähteä kiskaisemaan kierroksen golfia ennen iltavuoroon suuntaamista. Hyvää viikon alkua kaikille lukijoille! :)

iPhone: VIIKKO 25, PÄIVÄ 4
Synnytysjakkara vai sänky, aquarakkulat vai epiduraali? Millaisen synnytyksen haluaisit?

No itsellänihän ei suurempia toiveita ole, kunhan mahdollisimman turvallisesti kaikki menisi. Mutta noista edellämainituista epiduraali on kyllä in ja rakkulat out.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ethän lisää kommentteihin kirjoittajan tai hänen perheensä yksityisyyttä loukkaavia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita tai osoitteita. Kiitos.