keskiviikko 8. elokuuta 2012

Evakossa

No heipä hei taas. :)

Kuten otsikko kertoo, tänäänkin karattiin äidille remonttia pakoon. Äiti on siis muualla huomiseen asti, joten ollaan saatu olla täällä ihan rauhassa kaksistaan. Taas lähdettiin kotoa seiskan maissa, syötiin täällä aamupala (tai siis minä söin, vaimo oli taas herännyt itsekseen viideltä ja syönyt jo silloin) ja jatkettiin unia. Toimii tämä näinkin.

Tällä kertaa ajattelin taas laittaa vähän kuvapainotteisemman postauksen, mutta sitä ennen yksi tärkeä kysymys, johon toivon paljon vastauksia: Mitä tulevan isän kannattaa pakata sairaalakassiin? (Erityisesti eväspuoli kiinnostaa. Olen ajatellut lähinnä Saarioisen roiskeläppiä...) Auttakaa miestä mäessä.

synnytysjuomat on jo hommattu. saa nähdä, millaiset tripit näistä lähtee...
Ja sitten niihin muihin kuviin. Paljon kaikenlaista on taas tullut tehtyä ja hommailtua.

yksi valmentamistani tytöistä ompeli vauvalle upean leikki-/hoitoalustan. kiitos, Milla. :) (puput: H&M Home Kids)
pehmolelujen kylvettäminen on hyvää reeniä, vauvaa tosin ei ilmeisesti saa kuivata puristamalla/patterin päällä
Telsu kannusti Tuulin olympiahopealle
tulisit jo...

4 kommenttia:

 1. Niin ja tsemppiä vaan naapuroinnin kolinoiden kestämiseksi.. Suhteellisen syvältä anuksesta i know been there ym. Naapurirapusta remontoitiin kaikki putket uusiksi. Sen jälkeen kerroksemme naapurikämppä rempattiin kokonaan. :D Aaaaaah. Tässä on 2kk ollut myös joku valosaneeraus uudenkämpän vieressä jonka vuoksi asfaltti on revitty kahteen kertaan auki..

  Hoitoleikkialusta on IHANA! Rakastan tuota Marimekon jääkarhua. <3 Teijän mahakin näyttää niin ihQlta.

  Kysyin omalta ukolta olisko hyvää vinkkiä sulle ruoan suhteen synnärille ja huutelee vaan että mikrossa lämmitettävää. Ei se kyllä tajunnut syödä itse juurikaan mitään siellä ollessaan. Kannattaa varmana ottaa kokopäiväksi kunnon eväät matkaan. Tuo oma ei muistanu ottaa ikinä itse kuin sen yhden aterian vaikka oli aamusta iltaan seuranamme tayssilla..

  VastaaPoista
 2. Ota mukaan mikrossa lämmitettävää jos menee pitkään, mutta suosittelisin myös jotain sellaista, ettet joudu poistumaan synnytyssalista sen nauttiaksesi. Hedelmää, mehukeittoa, jotain energiapatukkaa, myslipatukkaa, suklaata.
  Meillä miehellä oli nuudeleita, koska vedenkeitin on varmasti isien huoneessa. Oli sellaisia, jotka oli helppo jo hankkia valmiiksi kassiin.
  Meillä siis kävi juurikin niin, että lähtö tuli yöllä, kotona ei malttanut mieskään syödä ja sairaalassa oli sen verran kiireistä touhua, ettei ehtinyt poistua salista mutta söi sitten banaania ja mehukeittoa :)
  Tsemppiä odotukseen ja remontin sietämiseen blogisi ahkeralta seuraajalta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkeistä. Protskupatukoita onkin jo hommattu valmiiks, joten sitten vaan mikroeines- ja hedelmäostoksille. :)

  Kun nyt vaan jossain vaiheessa alkais tapahtua jotakin...

  VastaaPoista
 4. Jaksamisia remontin keskelle, toivottavasti olisivat nopeita.

  Oi, mitä pupuja! Enpä tiennytkään, että Hennesin Home-osastolle on tuommosia tullut, kiitos vinkistä. ;D

  Ja ihana masukuva, oikein liikuttava.

  Kannattaa tarkkailla lähipäivinä H:n blogia, meitin uusi julkaistaan pian! ;)

  VastaaPoista

Ethän lisää kommentteihin kirjoittajan tai hänen perheensä yksityisyyttä loukkaavia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita tai osoitteita. Kiitos.