maanantai 13. elokuuta 2012

Odottelua

Arrgh! Olympialaiset on ohi! Jo viime viikolla odotus alkoi jo koetella hermoja, mutta silloin 4-6 tunnin päivittäisannos olympialaisia piti mielen virkeänä. Pelolla (siis tylsistymisen, en synnytyksen pelolla) odotan alkanutta viikkoa, joka samalla on allekirjoittaneen viimeinen kesälomaviikko.

Jotenkin on sellainen fiilis, että tällä viikolla voisi olla H-hetki käsillä. Vaimolla on alkanut olla joitakin kevyitä tuntemuksia ja viime yönä jo muutama aikaisempia selkeämpi supistuskin. Tänään poikkesimme myös äidilläni, jonka mukaan vaimon silmät näyttää siltä, että kohta on aika synnyttää. (Siis WTF, voiko sen nähdä silmistä???) Mutta saa nyt nähdä. Huomenna on taas neuvola, katsotaan mitä siellä sanotaan.

Ollaan muuten taas tehty lisää hankintoja. Värimaailma on melko boring, mutta musta ja valkoinenhan on aina muotia ja sopii minkä vaan kanssa.

sitteri mallia "perus", jos vauva ei hienossa keinusitterissään viihdy. ja onhan tätä helpompi liikutella.

Ikean kokoontaitettava hoitopöytä ostettiin käytettynä. tulee varmaan tarpeeseen kun joudutaan sinne anoppilaankin muuttamaan syyskuussa.
Käydessämme Ikeassa syömässä, silmiin osui ns. "tarjous, jota ei voi ohittaa":

olisitko sinä ohittanut?
Napattiin sitten näitä mukaan oikein kaksin kappalein, niin Telsun viikon vanha pikkuserkkukin sai omansa. :)

mätsää nätisti hoitopöydän kanssa.
ja näin isoksi se aukeaa, nyt ymmärrän naisten käsilaukkujakin...
Loppuun vielä lukusuosittelut. Lemppariraskausblogini (9 kuukautta miehen silmin) kirjoittaja on aloittanut kihlattunsa kanssa uuden blogin edellisen projektin tultua "päätökseen". Käykää ihmeessä tutustumassa: eloA Hetkessä.

iPhone:

Seuraillaan tietysti. Telsulla taitaa vaan olla aika ahdasta. Niin ja kaikki on kyllä valmiina, täällä on huomattavasti enemmän tilaa peuhata kuin äidin masussa, joten alapa tulla sieltä. Don't make me come there! :D

3 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista olisi kuulla, mihin tuo silmien mukaan ennustaminen perustuu.

  Minun molemmat raskauteni on eräs työkäveri erittäin alkuvaiheessa aavistanut nenäni perusteella (!). Kuulemma heillä tämä tietotaito kulkee perintönä suvussa....

  VastaaPoista
 2. Hooi, kiitos maininnasta! :)

  Ymmärrän hyvin tylsyydenpelkosi. Sitä kuitenkiin ollaan paljon paikoillaan ja vaan yksinkertaisesti odotellaan. Toivotaan, että fiiliksesi osuu oikeaan, taikka silmistä ennustaja osaa homman. :)

  Etukäteis tsempit synnärille, eihän sitä tiedä vaikka olisitte jo matkalla. ;D

  VastaaPoista
 3. Minä voisin tulla tarkastuttamaan silmäni! Nimim. Rv 41+1. :D

  VastaaPoista

Ethän lisää kommentteihin kirjoittajan tai hänen perheensä yksityisyyttä loukkaavia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita tai osoitteita. Kiitos.