perjantai 17. elokuuta 2012

L.A. takana

Laskettu aika oli ja meni. Piti kirjoittaa tämä teksti jo eilen, mutta ilta meni sitten leffojen katseluksi. My week with Marilyn oli hyvä, mutta kyllä Iron Sky oli vielä parempi.

Tänään Telsu on sitten virallisesti yliaikainen. Aika heikko suoritus. Missasi elämänsä ensimmäisen dediksen. Jos sama meno jatkuu pitkään, niin edessä on paljon vaikeuksia. :D

Allekirjoittaneen kesäloma vetelee viimeisiään, maanantaina pitäisi palata töihin. Mutta onneksi vikan lomaviikon kelit on sentään suosineet. Kohta voisi lähteä heittämään vähän frisbeegolfia. Pistetään kuitenkin pari kuvaa vielä.

40+0
Telsu meni eilisellä lenkillä piiloon
Kuten kuvasta näkyy, masu alkaa olla jo aika alhaalla, eli kyllä siellä lähtötelineissä ollaan. Kun vaan nyt joku viitsisi laukaista sen starttipistoolin. Isi alkaa olla vähän malttamaton. Joskaan en nyt sentään ihan näin malttamaton ollut eilen:


Kannattaa katsoa myös Mankelin "Suomalainen mies". Siellä lisää samasta aiheesta. :D

iPhone:

No vähän, mutta kaipa Telsu tulee heti kun hän on valmis.
 


10 kommenttia:

 1. Aa, sielläkin meni yli. Samoin täällä.

  No tiedossa kuitenkin on, että nyt eletään vaan päivä kerrallaan. Synnytys voi käynnistyä milloin vain, toivottavasti mahdollisimman pian, ainakin itseäni ajatellen. :)

  VastaaPoista
 2. mulla meni yli eka raskaus :) syntyi käynnistyksellä rv 41+6 :)

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Itse asiassa yliaikaiseksi määritellään virallisesti vasta 42 vkoa ohittaneet, joten siihen oikeaan dedikseen on vielä hetki matkaa. Mutta on noi la:n jälkeiset päivät aika jänniä, kun käytännössä koska vaan voi alkaa tapahtua.:) Iloa loppuodotukseen ja tsemppiä synnytykseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin tulla samaa nillittämään, että virallisesti yliaikaisuus alkaa vasta 42+ viikoilla. ;D Mutta kyllä, nuo LA:n jälkeiset päivät on hi-tai-ta! Meillä esikoinen meni 6 päivää yli lasketun ajan ja se tuntui ikuisuudelta, pikemminkin kuudelta viikolta kuin päivältä. Eiköhän se Telsukin sieltä pian ala osoittaa suotuisia merkkejä. :) Tsemppiä!

   Poista
  2. Juuri näin.Yliaikainen lapsi on vasta 42+0.

   Poista
  3. Ahaa. Kiitos infosta. Jotenkin sitä maalaisjärjellä tuli kirjoitettua sitten väärää infoa. :)

   Poista
  4. Kiitos kanssa tiedosta :) mulle vaan lääkärit sanoivat että mun raskaus oli yli aikainen, mikä ei sitten todellisuudessa olekkaan pitänyt paikkaansa :)

   Poista
  5. Käsittääkseni raskaus voi mennä ns. yli lasketun ajan, mutta vauva on yliaikainen vasta rv 42->. Aivan kuten vauva on ennenaikainen ennen rv 37. Näin mulle asia on selitetty. :)

   Poista
 4. toi on ihan sairaan hyvä video :D

  VastaaPoista
 5. Meillä oli varsin täsmällinen poika. Vedet meni lasketun päivän aamuna, mutta poika suostu syntymään käynnistyksellä seuraavan päivän iltana eli pääsiäismaanantaina. Tsemppiä teille!

  VastaaPoista

Ethän lisää kommentteihin kirjoittajan tai hänen perheensä yksityisyyttä loukkaavia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita tai osoitteita. Kiitos.