perjantai 13. tammikuuta 2012

Tyttö tuli!

No ei meille tietenkään vielä, mutta kaveripariskunta sai tänään terveen tytön. Melkein kaksi viikkoa meni yli lasketusta ajasta ja vasta sektiolla saatiin maailmaan, mutta nyt kaikki on kuulemma ihan hyvin. Täytyy sitten varmaan kertoa tästä meidänkin tulokkaasta kyseisille kavereille, kun mennään ekaa kertaa katsomaan vauvaa. :)

Meillä ei ole mitään ihmeellistä tapahtunut. Soitettiin tänään neuvolasta virtsakokeiden labratulokset, jotka oli puhtaat, kuten arveltiinkin. Oli vaan ollut sen verran puutteellinen ohjeistus neuvolakäynnillä, että ei ollut ihmekään että virtsassa oli vähän valkuaista.

Olen nyt lueskellut noita neuvolasta saatuja vihkosia ja aika paljonhan ne näyttää toistavan itseään. Mutta luetaan nyt, kun kerran on lukemista saatu. Vau:n vihkosta ajattelin lukea aina vaan sen viikon verran eteenpäin, mikä on menossa. Eilen pyörähti käyntiin kymmenes rv, eli vähitellen kaveri alkaa liikkua masussa.

Niin ja kävinhän minä vähän shoppailemassakin. Omien ostosten lisäksi matkaan tarttui alennusmyynneistä H&M:n Beatles-body. Vaimo ei pidä siitä ja uhkaili jo antavansa sen lahjaksi tälle juuri syntyneelle tyttöselle, mutta antoi kuitenkin vaatteen jäädä muiden joukkoon. Kuulemma siksi, että "onneks tommoset kuuskakkoset jää nopeesti pieneks". Mutta yhtä logoa vaimo kyllä joutuu katselemaan pidempään, nimittäin aion todellakin ostaa useita erikokoisia Ilves-bodyja vauvan päälle. Oppiipahan jo pienenä tavoille. Ja mitään oranssi-sinistä sille ei osteta. Nih.

iPhone: VIIKKO 9, PÄIVÄ 1
Et vielä tunne sitä, mutta vauva on alkanut liikkua.

No näinhän minä juuri sanoin. :)

Niin ja tervetuloa muuten kaikille uusille lukijoille! Mukavaa että tänne on löytänyt lisää väkeä. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ethän lisää kommentteihin kirjoittajan tai hänen perheensä yksityisyyttä loukkaavia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita tai osoitteita. Kiitos.