maanantai 2. tammikuuta 2012

Vaimo pääsi irti

Tuleva äiti on tehnyt alusta asti varsin selkeästi tätä blogia koskevan päätöksen: hän ei halua lukea tätä, eikä kellekään meidän tutullekaan saa kertoa tästä.

Kuten blogin muuttuneesta ulkoasusta voi päätellä, tämä päätös on nyttemmin pyörretty. Taustakuva, fontit, otsikkobanneri ja gadgetit ovat joutuneet rankkoihin muutoksen tuuliin. Pari kertaa olen jo ääneen ihmetellyt, että tarvitseeko minun enää kirjoittaakaan tätä. Mutta pidin sentään jossakin pääni. Kuulemma tuohon otsikkopalkkiin olisi sopinut kivasti kuva isosta raskausmahasta, mutta tässä kohtaa minä puhalsin miehekkäästi pelin poikki, eli pistin kädet puuskaan ja aloin itsekseni (mutta tarkoituksella sen verran kovaan ääneen, että vaimokin kuulee) mutista sohvannurkassa "Tää blogi on MIEHEN näkökulmasta. ***kele. ***tana. En kyllä enää kirjoita mitään. Taidan poistaa koko blogin." jne. Joten vauvamahakuva jäi pois. Muihin ehdotettuihin muutoksiin jouduin alistumaan.

Tänään vaimo kävi hakemassa sairauslomaa. Mitään vakavaa ei ole tapahtunut, vaan ainoastaan pientä flunssaa pukkaa. Itse menin töihin jo kuuteen (hyi!), joten vaimo joutui kävelemään tuohon terveysasemalle. Mutta kuulemma raitis ilmakin teki hyvää. Hoitaja kirjoitti kolme päivää saikkua, eli tälle viikolle jäi sitten käytäväksi vain yksi työpäivä (torstai). Kuulemma sen vaimo pystyy "tsemppaamaan". Itse olen tietysti töissä joka päivä (myös perjantaina eli loppiaisena) paitsi tuona torstaina. Eli yhteisiä vapaapäiviä ei ole tiedossa ennen viikonloppua. Mutta onneksi on edes silloin.

Tänään on tasan viikko aikaa ensimmäiseen neuvolakäyntiin. Sitä odotellaan (tai ainakin minä odotan) jo innolla, on kiva päästä puhumaan vauvasta jollekin ihan avoimesti. Tää salailu on ihan hanurista.

iPhone VIIKKO 7, PÄIVÄ 4
Tekeekö mieli? Siitä vain, rakastelusta ei ole mitään haittaa sikiölle!

Vaimo kieltää kommentoimasta tätä vinkkiä, mistä voineekin jotain päätellä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ethän lisää kommentteihin kirjoittajan tai hänen perheensä yksityisyyttä loukkaavia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita tai osoitteita. Kiitos.