sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kesäkuu!

Toukokuu jäi taakse, ja millainen kuukausi se olikaan! Gradu tuli valmiiksi (lähti painoon tiistaina), urheilukisat meni nappiin, sain oman alan työtarjouksen ja vauva potkii masussa iloisesti joka päivä. Toivottavasti kesäkuussa jatketaan samalla meiningillä. Huikeaa että nyt on jo kesäkuu. Kesä on ihmisen parasta aikaa. :)

Vaimon mielihalut muuttuu oudommaksi. Nyt se haluaa haistella kenkiensä kumipohjia tai vaihtoehtoisesti setelinippua...Ja mikä oudointa, nyt pitää saada rahisutella irtosoraa asvalttia vasten aina kun ollaan pihalla. Weird. Purkankulutus on luonnollisesti pysynyt korkealla tasolla.

Teelusikka on saanut leluja. Vaimo shoppaa internetin palstoilta tavaroita, joita allekirjoittantu sitten ajelee hakemassa. Myös Teelusikan serkkupojan lahjoitushalukkuus on edelleen korkealla ja sieltä suunnalta tulee paljon vauvojen leluja.

kaikkee pitää olla
Myös vauvauutisia on alkanut tupsahdella. Aivan aluksi suuret onnittelut Ketustelua -blogin Lisa Lovelle ja Vauvalandia -blogin Meerille pienistä ja ihanista tyttövauvoista. :) Myös muut tutut ovat alkaneet jakautua. Kaveripariskunta sai kahden tytön seuraksi nyt pikkuveljen ja vaimon kaveri kävi saamassa tytön raskausviikolla 29. Juu ei, tuossa ei ole kirjoitusvirhettä. Heillä oli laskettu aika kolme päivää ennen meidän LA:ta, mutta nyt oli tullut ongelmia ja 800-grammainen pikkuinen joutui ottamaan varaslähdön elämäänsä. Mutta mikä parasta, kaikki on ollut oikein hyvin alusta lähtien. Sisukas neiti siis.

Meillä olisi nyt odotusta jäljellä 74 päivää. Vaimo tosin on sitä mieltä, että joku 60 riittäisi aivan mainiosti ja Teelusikka saisi syntyä vaikkapa jo heinäkuun puolella. (Isi on eri mieltä, sillä isillä on vielä ultimateturnaus heinäkuun vikana viikonloppuna, jonne isi kovasti haluaisi vielä päästä.)

Huomenna onkin sitten jännä päivä, kun perhevalmennukset alkaa. Heti mennään itse asiaan, sillä ensimmäisenä on vuorossa synnytysvalmennus. Saas nähdä, miten siellä pärjätään. Ihan innolla odotan kyllä näitä touhuja. Pääsee kuulemaan muidenkin raskaustunnelmia vähän isommassa porukassa. Toivottavasti muut pariskunnat on mukavaa sakkia.

Kirjoitellaan huomenna sitten lisää, mutta tähän loppuun pitää vielä pistää kuva kauan metsästetystä vaatteesta, jonka vaimo lopultakin oli kirpparilta vitosella löytänyt. Hyvät naiset ja herrat: nallepuku!

vähänxöpö!
 iPhone: VIIKKO 29, PÄIVÄ 3
Vauvasi maistaa jo eri makuja.

Nice. Nyt on varmaan sitten kivaa lillua samassa vedessä, johon itse pissaa...

6 kommenttia:

 1. Kesäkuu - tosiaan. Kevät mennyt todella nopeasti vaikka aluksi luulin odotuksen olevan "hidasta". Teillä käy päivä vähiin samoin täällä :) kohta kai alkaa se paniikki ja pelo synnytyksestä?! Työt loppuvat huomisen jälkeen ja sitten alankin koti Rouvaksi :) Terkkuja emännälle ja kasvavalle mahalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen juuri synnytysvalmennuksessa piti kuvailla yhdellä adjektiivilla sitä, millä fiiliksillä odottaa synnytystä. Minä sanoin "innokas", vaimo sanoi "utelias ja jännittynyt". Toivotaan että näillä mennään, eikä ala sen enempää pelottaa. :)

   Hauskaa mammalomaa. :)

   Poista
 2. Kiitos onnitteluista. ;)

  Hurjaa muuten miten onnettoman kokoisina vauvat voivatkaan syntyä ja silti kasvaa ja kehittyä normaalisti. Toivotaan että veljesi ja hänen vaimonsa kaverin vauvalla tulee olemaan kaikki hyvin jatkossa. Isosiskon ystävän vauva syntyi myös kuukausia etuajassa ja vietti sitten sairaalassa yli puoli vuotta ensimmäisiä kohdun ulkopuolisia hetkiään. Nyt hän on jo yli kolmenvanha ja hyvältä näyttää. :)

  Nallupuku. <3 Meillä kanssa yksi mutta sellainen tavan nallepuku joka tuntuu olevan kaikilla.

  Miksi vauvat ovat niin söpöjä kun heidät puetaan eläimiksi? Jos me aikuiset ihmiset pukeutuisimme eläimiksi (jonnekkin muualle kuin naamiaisiin tai Cosplay tilaisuuksiin) meitä pidettäisiin kaheleina. Mies tosin haluaisi itselleen suuren suuren kettupuvun ja sitten he voisivat tyttäremme kanssa tallustella yhdessä samanlaiset puvut päällään ympäri kaupunkia.. (aiheuttaen sekaannusta ja ehkä paheksuntaakin?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaipa siinä on sama kuin oikeidenkin eläinten kohdalla: pienet vaan on söpömpiä kuin isommat. :D

   Poista
 3. Kiitos aamunauruista, nyt heräsinki. Sulla on kiva tyyli kirjottaa.

  Kiva lukee miehen näkövinkkelistä raskauskokemuksia ku oma ukko ei tollasia keskustele, kai se on kuiteski jo alkanu uskoon tän mahan mahollisuuksiin pikkuhiljaa ku on päästy näin pitkälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista. Mukavahan tätä on kirjoitella. :)

   Poista

Ethän lisää kommentteihin kirjoittajan tai hänen perheensä yksityisyyttä loukkaavia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita tai osoitteita. Kiitos.