lauantai 10. joulukuuta 2011

Tänään on todellakin PLUS!!!

Toissapäivä, eli torstai 8.12.2011, oli loistava päivä.

Aamulla kävin polilla, jossa lääkäri ihmetteli, kuinka veriarvoni olivat paremmat kuin koko sairaushistoriani aikana, vaikka olin käytännössä minimilääkityksellä. Jopa luontaisesti matala hemoglobiiniarvoni oli noussut 142:een, mikä on jo täysin normaaleissa rajoissa. Lääkärini epäili minun käyneen veritankkauksessa. :D

Polilla käymisen jälkeen mäjähti loistava uutinen jokaisesta mediasta: Elonkerjuu on tehnyt levysopimuksen ja palaa ensi vuonna estradeille uuden levyn ja uuden -toistaiseksi nimeämättömän - laulajan voimin. Aivan mahtavaa!

Niin ja sitten illalla se merkittävin huomio. Vaimon kuukautiset jäivät tulematta ajallaan. Tämä ei tosin vielä aiheuttanut suuria riemunkiljaisuja, sillä kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun näin käy. Tässä kerrassa oli kuitenkin alusta lähtien jotain erilaista kuin ennen, mutta kuten sitä sanotaan, pessimisti ei pety.

Mutta se torstaista. Eilen perjantaina, vaimon kuukautisten edelleen loistaessa poissaolollaan, päätimme että lauantaiaamuna tehdään varmuuden vuoksi testi. Ja tietäähän sen miten viime yö sitten meni: molemmat nukkui niin perkeleen huonosti odottaen aamua kuin...noh, aurinkoa nousevaa. Auringon nousua ei pilvien takaa näkynyt, mutta yhtä kaikki, aamu tuli. Ja sen myötä myös tämä:


Ja varmuuden vuoksi kutsuttiin vielä kaverikin paikalle:


Tässä vaiheessa oli skeptikonkin pakko (nimeltä mainitsematonta tähtirumpalia siteeraten) todeta, että "tänään on todellakin PLUS!".

Parin viikon sisällä täytynee sitten aloittaa puhelinrumba. Vaimo saa soittaa neuvolaan ja kysyä vapaita aikoja ja itse täytyy rimpauttaa omalle lääkärille ja kysyä, että milläs lääkkeillä mennään tästä eteenpäin, kun vihdoinkin on tärppi saatu.

Mutta nyt vaan ollaan ja ihmetellään. Ja katsotaan rauhassa mitä tästä tulee. :)

Huh heijaa.

2 kommenttia:

  1. Onnea! Meillä plussattiin 10 päivää myöhemmin!

    VastaaPoista
  2. Hienoa! Samoilla viikoilla siis mennään! Onnea sinnekin odotukseen! :)

    VastaaPoista

Ethän lisää kommentteihin kirjoittajan tai hänen perheensä yksityisyyttä loukkaavia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita tai osoitteita. Kiitos.