keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Well hello abs..

Näköjään tässä kävi niin, että tämä kirjoitus tulee samalle päivälle kuin edellinen, vaikka yöunet onkin välissä nukuttu. :)

Tämänkertaisen postauksen otsikko juontuu siis vaimon masusta. Toisin kuin voisi kuvitella, ei maha ole kasvanut lainkaan, vaan päinvastoin vaimon vyötäröltä tuntuvat lähteneen ne vähätkin rasvat, mitä siitä vielä kuukausi sitten löytyi. Vaikka eipä se ole ihme tällä ruokavaliomuutoksella. Hiilihydraattien saanti on pudonnut todennäköisesti ainakin puoleen, kun kaikki makea on jäänyt pois ja vaalean leivän käyttökin on vähentynyt merkittävästi. Aamupalaksi menee tällä hetkellä yleensä lasi vettä, muutama viinirypäle (joita allekirjoittaneen piti tapaninpäivänä oikein tosissaan metsästää useammasta kaupasta) ja hyvällä säkällä yksi hapankorppu. Iltapäivisin ruoka jo maistuu jotenkin, mutta varsin pienestä tuntuu maha nykyään täyttyvän. Itse tietysti koitan saada tulevan äidin syömään vähän väliä jotain, kun en soisi muutenkin hoikan varren kuihtuvan enää hirveästi lisää. Mutta minkäs teet, kun ei maistu. Ja kun äiti itse on tietysti varsin tyytyväinen vatsan kiinteydyttyä...

Maha mallia 7+2
Aamupäiväpahoinvointi on vähentynyt selvästi sen jälkeen, kun alettiin ottaa sängyn viereen vettä ja rypäleitä syötäväksi ennen nousemista. Toisaalta vaimolla ei ole nyt viikkoon ollut myöskään aamuvuoroja töissä, joten huomenna nähtäneen, miten se taas vaikuttaa olotilaan.

Jos jostain vaimo lienee tyytyväinen, niin se on allekirjoittaneen palvelualttius. Väistämättä tulee nykyään helpommin itse noustua sohvalta hakemaan keittiöstä juotavaa itselle tai toiselle ja kotitöihinkin on tullut osallistuttua entistä ahkerammin. Vaikka tiedän, että vaimo joutuu töissään tekemään suhteellisen raskaitakin hommia, niin sitä suuremmalla syyllä ajattelen, ettei hänen sitten enää kotona tarvitse rasittaa itseään enempää. Ja jotenkin nyt on päässyt käymään niin, että melkein aina tulee haettua vaimo autolla töistä, vaikka bussillakin pääsisi ilmeisesti edelleenkin kotiin melkein yhtä nopeasti.

iPhone: VIIKKO 6, PÄIVÄ 6
Saatat olla huonovointinen.

Kuten vaimo itse sanoi: "Eikä! Ihanks tosi?".

2 kommenttia:

  1. Pikkaisen väärä aika alkaa laihduttelemaan ja litistelemään vatsaa ja olemaan siitä tyytyväinen! :o Eikö se vatsankasvu kannattaisi hyväksyä ENNEN kuin alkaa odottamaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän se kasvu hyväksyttiinkin ja otettiin suurella ilolla vastaan. :) Synnytyksen jälkeen tuli masua ikävä meillä molemmilla.

      Poista

Ethän lisää kommentteihin kirjoittajan tai hänen perheensä yksityisyyttä loukkaavia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita tai osoitteita. Kiitos.