keskiviikko 15. helmikuuta 2012

AngelSounds - Päivän pelastaja

Doppler on saapunut! \o/

Tänään tuli postista lappu, että paketti on noudettavissa klo 16 alkaen. Vaimohan oli töissä kolmeen asti, joten sinällänsä aika sopivaan aikaan oli nouto ajoitettu, mutta kävin silti jo yhdeltä kysymässä pakettia. Ei ollut silloin vielä saapunut posteljoonin kierrokselta, mutta heti kun olin hakenut vaimon töistä, saatiin haettua dopplerikin.

Kotona ei paljoa sitten nokka tuhissut. Paristo paikoilleen, vaimo selälleen ja geeliä mahalle. Pari minuuttia kuulokkeista kuului vain piinaavaa kohinaa, mutta kun oikea paikka löytyi niin se oli kerrasta jackpot! Sydämenlyönnit kuuluivat niin selvästi, että piti melkein varmistaa, onko siinä vaimon ihoa enää välissä ollenkaan. :D Käsiajanotolla laskin sykkeeksi noin 145-150 bpm, eli pikkuisen vähemmän kuin mitä neuvolassa oli mitattu, mutta tärkeintä oli toki kuulla pienen sydämen hakkaavan raivokkaasti elämää. On siellä melkoinen dynamo käynnissä. :)

Thank you, Mr. Edward H. Hon :)

Ja sitten muihin aiheisiin. Vaimon maha on alkanut kasvaa. Jee! Tosin hänen mukaansa kasvu johtuu lähinnä turvotuksesta ja ummetuksesta. Mutta kuten suosikkibloggaajani H yhdessä kirjoituksessaan erinomaisesti kiteytti: Suurentunut masu + vauva = vauvamasu. Sen verran voisin tätäkin vielä yksinkertaistaa, että mielestäni kaavaksi riittää vallan mainiosti *masu + vauva = vauvamasu*. Noh, joka tapauksessa vaimo koittaa nyt helpottaa oloaan vetämällä Bonan luumusosetta. Vauva lienee jo aloittanut äidin koulimisen tulevaisuuden ruokailuja varten.

Hieman huonompana uutisena se, että vaimoa heikottaa nykyään aika usein. Eilen kaupassa, tänään töissä, huomenna ties missä. Olen koittanut sanoa, ettei nyt lähde esimerkiksi töissä yksin raahaamaan roskia kellariin vaan pistää vaikka harjoittelijat asialle. Ja niitä isoja kaupan lasiovia ei pidä sulkea, jos se tuntuu mahassa. Täytyy varmaan kohta palkata sille joku ympärivuorokautinen vahtikoira, joka estää tekemästä liian raskaita hommia...

Katsotaan jos perjantaina laittaisi uutta masukuvaa, kun siirrytään 15. raskausviikolle. :)

iPhone: VIIKKO 13 PÄIVÄ 6
Kehossasi kiehuu varsinainen hormonisoppa!

Itselläni ei kiehu mikään muu kuin jauhelihasoppa hellalla, mutta eipä tuleva äitikään ole mitenkään erityisesti "hormoniensa valtaan" joutunut. Ei itkuja, raivareita tai mitään muutakaan. Ja hyvä niin. :)

8 kommenttia:

  1. Todella ihana lukea kuinka pidät huolta vaimostasi. Eikä kannata tosiaan enään tehdä mitään raskasta, eikä hirveästi liikkuu isojen taikka painavien tavaroiden kanssa yksin. Mielummin joku muu hoitaa sen hänen puolestaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin juuri! Vaimon työpaikallakin on niitä työntekijöitä sen verran, ettei kyllä tarvi raskaana olevan niitä raskaimpia hommia tehdä. :)

      Poista
  2. Mahtaa olla hienoa kuunnella sydänääniä! Me ei doppleria hankittu ja sai koko ajan olla huolissaan onko kaikki hyvin. Nyt onneks tuntuu "kutinaa" mahassa silloin tällöin ni tietää kaiken olevan hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hienoa kuulla sydänäänet, kun itsellä jäi tuo neuvolakin väliin. Mukava kuulla, että siellä "kutisee" jo. :)

      Poista
  3. Hieno homma, kyllä nyt kelpaa! :)

    VastaaPoista
  4. Kärsin itsekin suurinpiirtein samoilla viikoilla tuosta turvotuksesta/ummetuksesta. Suosittelen tuota luumusosetta lämpimästi! Kyllä kuivatut luumutkin ajavat saman asian. ;) Doppleria ei hankittu, koska ajattelin, että tulisin hulluksi, kun yrittäisin metsästää vilkkaan pikkukaverin sydänääniä. Toivottavasti teille on siitä kuitenkin iloa ja hyötyä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin luumusose auttoi asiaa. :) Ja Dopplerista on ollut kyllä kovasti iloa. Hyödystä en sitten tiedä. :D

      Poista
  5. Mä itse odotan huuto.netin kohteen AngelSounds:in, että huudan viimisen huudon ja saisin vihdoin (kolmas tulossa), meille kotiutumman dobblerin.
    Ja tuosta luumusoseesta, (kohta 3v, esikoiseni), mä syön välillä siis hedelmäsoseita, luumua yms... Äiti syöttää vauvaa :) -sain tuollaisen kommentin :).

    VastaaPoista

Ethän lisää kommentteihin kirjoittajan tai hänen perheensä yksityisyyttä loukkaavia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita tai osoitteita. Kiitos.