perjantai 3. helmikuuta 2012

Haaste

Bongasin H:n (EDIT 4.2.: Ja näköjään ilmeisesti myös Daephin) blogista itselleni osoitetun haasteen, ja vaikka yleisesti suhtaudunkin kaikkiin facebook-, maili- yms. haasteisiin/kiertokirjeisiin hieman nihkeästi, ajattelin kuitenkin vastata tähän, koska tämä todennäköisesti kertoo lukijoille myös jotain minusta. Joten ei muuta kuin asiaan:

"Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa."

Toisin kuin H:ta, minua ei materiaalisyyllisyys ole koskaan suuremmin vaivannut. :D

2. Omakotitalo

Ja JOS kerran rahasta ei olisi huolta, niin talohan sijaitsisi rinteessä järven rannalla, siinä olisi kolme kerrosta, joista alin olisi minun oma henkilökohtainen valtakuntani, eli iso sauna, poreallas, suuri takkahuone, terassi ja pieni baaritiski laajalla valikoimalla. Ulkoa talo voisi näyttää esimerkiksi tältä (tämä olisi muuten tällä hetkellä myynnissäkin):

Myyntihinta 3,5 M€
3. Talo Italiassa

Kiva pikku kakkoskämppä kylmiä talvikuukausia varten. Eipä tarvisi potea reumaoireita Suomen pakkasissa. Erityisen houkutteleva vaihtoehto juuri tällä hetkellä. :D

Mamma mia, quella casa bella!

1. Auto

Kuten huomaatte, numerointi menee tässä listassa hieman oudosti. Syy löytyy siitä, että aloitin tämän kirjoituksen kirjoittamisen jo päivällä, mutta keskeytin siksi aikaa, kun lähdin käymään meidän nykyisellä "autolla" asioilla. Ennen tätä reissua auto oli listalla kolmantena ja talot listan kärjessä, mutta nyt on kyllä pakko todeta, että ihan ensimmäisenä ostaisin uuden auton ja heivaisin meidän Citroën C4 2.0 VTR:n pellolle. Mahdollisesti purettuani siihen pari päivää kiukkua esimerkiksi kirveen ja pumppuhaulikon kera. Ja veikkaanpa, että tuo raskaana oleva osapuolikin osallistuisi tähän hupiin enemmän kuin mielellään...Auton ei tarvitsisi olla mikään Ferrari tai Porsche, vaan luotettava ja mukava perheauto kelpaisi täydellisesti. Mutta kun kerran rahaa olisi, niin voisin kyllä ottaa sen kaikilla mahdollisilla lisävarusteilla.


Esimerkiksi tämä kävisi vallan mainiosti

4. Emmaljunga City Cross White Leatherette pehmeällä kantokassilla


Jotain ajankohtaistakin tietysti pitäisi hankkia, kuten nämä. Varsinkin vaimon mielestä. Ja onhan se mukavaa laittaa listalle jotain sellaista, jonka hankkiminen on edes teoriassa mahdollista lähiaikoina. Voipi kyllä jäädä teorian asteelle, ellei jotain mukavaa satu. On toi 800e ja rapiat sen verran suolainen lähtöhinta...Vaihtaiskohan ne Emmaljungalla nämä päikseen meidän sitikkaan?

Näitä kelpaisi elokuun helteille työnnellä

5. Valkoinen Macbook Pro 17"


Viidettä kohdetta oli vaikea keksiä, mutta kuunnellessa sylissä lojuvan antiikkivehkeen rohinaa tämä tulee kuitenkin väistämättä mieleen. Varsinkin kun kesken edellisen lauseen piti käydä hakemassa toisesta huoneesta virtajohto, kun akku alkoi (taas) huutamaan vajaustaan. :D

Vannoutunut PC:n käyttäjäkin voi muuttua...

Varmasti jotain tärkeämpääkin kuin valitut artikkelit tälle listalle voisi nostaa, mutta nämä viisi tavaraa nyt ainakin tulisivat välittömästi käyttöön. :)

En aio haastaa ketään nimeltä vastaamaan tähän haasteeseen, vaan annan kaikille mahdollisuuden vastata tähän ihan omatoimisesti. Kaivakaa esiin sisäinen materialistinne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ethän lisää kommentteihin kirjoittajan tai hänen perheensä yksityisyyttä loukkaavia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita tai osoitteita. Kiitos.