sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Ostoksia

Tänään tuli vähän shoppailtua. Heti aamusta huusin huuto.netistä kotidopplerin. Postikuluineenkin hinta jäi vain vähän yli kahteen kymppiin, joten säästöä uuteen verrattuna tuli melkein 50%. Vaimo on hintaan tyytyväinen ja nyt allekirjoittanut voi alkaa sormet syyhyten odottamaan pakettia. :) Vapise vauva, kohta isi on kuulolla!

Myöhemmin päivällä poikettiin pyörähtämässä ostoksilla ja mukaan tarttui taas pieniä ja suloisia vaatteita. Unisexia tietysti, kun tulokkaan sukupuolesta ei ole vielä mitään hajua. Mutta vaikka olisikin, niin unisex-värit tulevat varmaan säilyttämään suosionsa meidän vauvanvaatelaatikossa. Pinkkiä on varmasti tulossa jonkin verran, jos vauva osoittautuu tytöksi, mutta ei siitä kyllä mitään ykkösväriä silloinkaan tule.

Raitapaita by newbie KappAhlista, muut Lindexiltä. Ruusut isiltä äidille.
Seuraavaa kirjoitusta luvassa varmaankin sitten kun doppler saapuu, eli mahdollisimman pian. Ja koitanpa saada tuoretta masukuvaakin esille lähiaikoina. :)

iPhone: VIIKKO 13 PÄIVÄ 3
Kaikki elimet ovat nyt muodostuneet.

What? Eikös ne olleet muodostuneet jo useampi viikko sitten? Tämä taitaa olla sovelluksen vakioinfo aina niille päiville, kun kehitysosasto ei ole mitään muuta sanottavaa keksinyt. :D

4 kommenttia:

 1. Ooo! Onnea dopplerista :) Kyllähän se tosiaan kiva turhake on olla (meillä kyllä tosiaan vain lainassa H:n siskolta), ja helposti varmasti saa jälleenmyytyä myöhemmin!

  Meillä ei enää kauheasti ole tullut doppleroitua, kun ensimmäiset selkeät liikkeet tunsin jo 15+4, ja nyt tuntuu jo mojovia potkuja päivittäin <3 Toivottavasti H:kin pian jo ne alkaa tuntea, ettei turhaudu ;D Mutta onneksi on aina doppleri!

  -A

  VastaaPoista
 2. Kerta kaikkiaan hieno vempele toi kyllä on. :)

  Sä ootkin tuntenut liikkeet sitten tosi aikaisin. Ja kaipa ne kohta alkaa jo päällepäinkin tuntua, jos kerran ovat jo sulla tuntuneet melkein kaks viikkoa. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana isi! "vapise vauva" -just hauskasti sanottu. kylläpä oli edullinen dopleri, kannatti huutaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista. :) Doppleri oli kyllä joka pennin väärtti, vaikka ei sitä enää tulekaan hirveästi käytettyä, kun alkaa jo vauvelin liikkeet tuntua niin mukavasti.

   Poista

Ethän lisää kommentteihin kirjoittajan tai hänen perheensä yksityisyyttä loukkaavia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita tai osoitteita. Kiitos.